Et af mine programmer i min enhed virker ikke korrekt, og jeg får en besked

Hvis du får denne besked, kan det være et problem i selve applikationen. For at rette op på dette, kan du forsøge at slette dataene for det pågældende program.

Følg nedenstående trin.

1 Tryk på "Programmer" på startskærmen og naviger til "Indstillinger".
2 Når du har valgt "Indstillinger", ruller du ned til du ser "Apps/Program", tryk på den.
3 I listen over Apps skal du finde det specifikke program du har problemer med og vælge dette.
4 Tryk nu på "Lagring".
5 Tryk på "Slet data" og accepter ved at trykke på "Ok".

Når disse trin er færdige, skal du genstarte din enhed og forsøge at åbne programmet, som du havde problemer med.

Hvis problemet fortsætter, bedes du kontakte applikationsudvikleren for at få flere oplysninger.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning