Hvad betyder alle de forskellige farver, der lyser på min Galaxy Note II

Øverst i ventre hjørne på forsiden af din mobile enhed, sidder der en LED-pære. Når skærmen er slukket, giver LED-pæren dig besked om Meddelelser, Lavt batteri, Opladestatus og Optagelse af stemme. Her ser du, hvilke farver der fortæller hvad:

Blå:

Pulserer i flere blå toner, når enheden tændes eller slukkes.
Blinker blåt, hvis der har været en samtale, besked eller anden notifikation, som du er gået glip af.
Blinker blåt, når du optager en stemme.

Rød:

Lyser rødt, når enheden er sluttet til en oplader og er i gang med at oplade.
Blinker rødt, når enheden er sluttet til en oplader, men der er problemer med opladningen.
Blinker rødt, når batteristatus er lav.

Grøn:

Lyser grønt, når enheden er sluttet til en oplader, og batteriet er fuldt opladet.
Når pæren blinker grønt, betyder det, at batteriet er fuldt opladet.

Du kan selv indstille, hvilke ting din enhed skal informere dig om. Fra Hjemmeskærmen tryk på Apps > Settings > Display > LED indicator og marker de ting, du ønsker, at enheden skal informere dig om.

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!
Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.
På forhånd tak!

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.
For hvidevarer hjælper vores eksperter dig
Mandag til Fredag 08:00-18:00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

B2B support

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00