Hvad betyder de farver, der lyser på min Galaxy Smartphone?

LED-indikatoren er placeret øverst til venstre på forsiden af din enhed. Den kan vise forskellige farver, for eksempel blå, rød og grøn.

Disse farver bruges til standardmeddelelser og funktioner på din enhed.

Blå

Pulserer: Enheden tændes eller slukkes.

Blinker: Der er en ulæst meddelelse (ubesvaret opkald, besked osv.) eller under stemmeoptagelse.

Rød

Gløder: Forbundet til en oplader og under opladning.

Blinker: Forbundet til en oplader, men oplades ikke eller har lav batteristand.

Grøn

Gløder: Forbundet til en oplader og fuldt opladet.

Blinker: Fuldt opladet.

Andre farver

Din Samsung enhed har ovenstående farvemeddelelser, men den kan også blinke med andre farver (for eksempel hvid, lilla eller lyserød), hvis du har installeret tredjeparts-apps, der bruger LED-meddelelser.

For eksempel kan din LED blinke hvidt for en meddelelse fra Whatsapp.

Hvis din enhed blinker med en farve, du ikke kender, og som ikke er en af Samsung meddelelsesfarverne, kan det skyldes en ny app, du har downloadet.

Afhængigt af tredjepartsappen kan du slå meddelelser fra i appen, eller du kan slå visse funktioner og meddelelser fra på selve enheden.

Følg nedenstående trin for slå LED-meddelelser til eller fra.

Bemærk, at skærmbillederne og trinnene kan variere lidt afhængigt af enheden og operativsystemet:

Bemærk: Skærmbillederne og trinnene kan variere lidt afhængigt af enheden og operativsystemet:

1 Vælg "Apps".
2 Vælg "Indstilling".
3 Tredje trin varierer afhængigt af din enhed. Vælg det trin, der passer bedst til det, du ser på din enhed. Hvis enheden kører Android KitKat eller Marshmallow, skal du vælge "Skærm".

Hvis enheden kører Android Lollipop, skal du vælge "Lyde og meddelelser".

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning