Hvad er Datasparer?

Du kan aktivere datalagringsfunktionen for at forhindre, at der kører apps i baggrunden, som sender eller modtager data. På indstillingsskærmen trykkes på Forbindelse > Databrug > Datasparer, og derefter trykkes på kontakten for at aktivere det. Når databesparelsesfunktionen aktiveres, vises ikonet "+" på statusbjælken.

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER