Hvad er forskellen mellem Galaxy Note8 og Note9?

Note9 introducerer en række nye funktioner sammen med den supereffektive teknologi. Fordele inkluderer den Bluetooth-tilsluttede S Pen, intelligente kamerafunktioner, forbedret hukommelse og batteri, der holder hele dagen.

What is the difference between the Galaxy Note8 and Note9

Specifikationer

Note8

Note9

Mål

162.5 x 74.8 x 8.6 mm, 195 g

161.9 x 76.4 x 8.8 mm, 201 g

Processor

Octa-core Exynos 8895

(Quad 2.3 GHz + Quad 1.7 GHz)

Octa-core Exynos 9810

(Quad 2.7 GHz + Quad 1.7 GHz)

Display

6.3” Curved Super AMOLED*

Quad HD+(2960x1440)

6.4” Curved Super AMOLED*

Quad HD+(2960x1440)

Netværk

LTE Cat.16**

LTE Cat.18**

S Pen

S Pen

S Pen med fjernbetjening
 + Bluetooth-forbindelse

Kamera

Bagside: Dual Pixel

12MP OIS (F1.7)

+12MP OIS (F2.4)

Front: 8MP AF (F1.7)

Bagside: Super Speed Dual Pixel

12MP OIS (F1.5/F2.4)

+12MP OIS (F2.4)

Front: 8MP AF (F1.7)

Intern/

ekstern lagring

64 GB eller 128 GB

+ Micro SD slot (op til 256 GB)**

128 GB eller 512 GB

+ Micro SD slot (op til 512 GB)**

Arbejdshukommelse

6 GB RAM

6 GB RAM eller

8 GB RAM (til 512GB)

Batteri

3,300 mAh

4,000 mAh

Sikkerhed

Iris + Fingeraftrykslæser

Iris + Fingeraftrykslæser

+ Intelligent Scan

OS

Android OS 8.1.0

Android OS 8.1.0

IP-klassificering

Vand- og støvtæt (IP68)

Vand- og støvtæt (IP68)

Farver

Midnight Black, Maple Gold**

Ocean Blue, Midnight Black,

Lavender Purple, Metallic Copper**

* Skærmen målt diagonalt som et helt rektangel uden at medregne de afrundede hjørner.

** Netværks- og farvetilgængelighed varierer fra land til land.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning