Hvad er navigationspanelet og hvorledes anvendes det?

Du kan enkelt navigere mellem forskellige skærme og apps ved hjælp af navigationspanelet i bunden af skærmen. Galaxy S9 and S9+ navigationsknapper tilbyder en enkel og naturlig brugeroplevelse som tillader dig at finde det du søger med få tryk.

Du kan enkelt navigere mellem forskellige skærme og apps ved hjælp af navigationspanelet i bunden af skærmen

Hvis du ønsker at skjule eller vise navigationspanelet kan du følge trinnene herunder.

Hvis du ønsker at skjule eller vise navigationspanelet kan du følge trinnene herunder

Hvordan man kan se Startknappen og navigationspanelet

Startknappen og Navigationspanelet kan forsvinde når specifikke apps eller funktioner anvendes.
For at få den vist skal der stryges opad fra bunden af skærmen.
Du kan også bruge Startknap-funktionen uden at navigationspanelet vises, blot tryk på Startknap-området.

Hvordan navigationspanelet skjules når der anvendes apps i fuld-skærm

Ved at bruge Vis og skjul knappen i venstre side af navigationspanelet, kan du indstille navigationspanelet til enten at være skjult eller låst til skærmen når du anvender apps eller funktioner.

På Startskærmen vil Navigationspanelet altid være vist og Vis og skjul knappen vil ikke være synlig.
Hvis du ønsker at se filer eller bruge apps i fuldskærm; dobbelttryk på Vis og skjul knappen for at skjule Navigationspanelet.

På Startskærmen vil Navigationspanelet altid være vist og Vis og skjul knappen vil ikke være synlig

For igen at få vist Navigationspanelet; stryg opad fra bunden af skærmen.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Ring

707 019 70General Support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.
For hvidevarer hjælper vores eksperter dig
Mandag til Fredag 08:00-18:00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

B2B support

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00