Hvad er Samsung DeX og hvordan forbinder jeg den til en enhed?

Samsung DeX gør det muligt at anvende telefonen som en computer ved at tilkoble en ekstern monitor. På denne måde vil du være istand til at bruge Galaxy S9/S9+ funktioner bekvemmeligt på en større skærm.

NB: Kun understøttede enheder som kører Android 8.0 eller højere vil være istand til at anvende "Samsung DeX".

Samsung DeX

Hvordan forbinder jeg Samsung DeX med en enhed?

Hvordan forbinder jeg Samsung DeX med en enhed?

For at anvende "Samsung DeX" Skal der bruges en lader(TA), HDMI-kabel og monitor. Mus og tastatur er valgfrit.

1 Forbind en Samsung-godkendt lader til DeX Pad’s ladeport (USB Type-C).

NB: Når du forbinder en lader til DeX Pad’s ladeport (USB Type-C), skal der anvendes et USB Type-C kabel. Hvis du forbinder et Micro USB cable (med adapter), kan DeX Pad´en fejle eller blive beskadiget.

2 Forbind den ene ende af HDMI-kablet til DeX Pad´en og sæt den anden ende i HDMI porten på enten et TV eller en monitor.

NB: Anvend det HDMI-kabel som leveres med DeX pad. Hvis andre kabler anvendes kan DeX Pad´en fejle.

3 Forbind den mobile enheds multistik (USB type-C) til stikket på DeX Pad´en. Vær opmærksom på at den mobile enhed forbindes horisontalt til stikket, da DeX og telefon ellers kan blive skadet.
Forbind den mobile enheds multistik (USBtype-C) til stikket på DeX Pad´en
4 Vælg den skærmtilstand du ønsker at anvende. Du kan vælge mellem "Samsung DeX" tilstand eller "Screen mirroring" (Skærmspejling).
Mobile device connector

Hvis du vælger "Samsung DeX" tilstanden vil den mobile enheds skærm slukke og billedet vil istedet vises på det tilkoblede TV/Monitor i desktop tilstand.

Hvis du vælger ‘Samsung DeX’ tilstanden vil den mobile enheds skærm slukke og billedet vil istedet vises på det tilkoblede TV/Monitor i desktop tilstand

Hvis du skifter til "Screen mirroring", vil samme billede vises på den mobile enhed og på det tilkoblede TV/Monitor.

NB: Hvis du ønsker at anvende et tastatur eller en mus, skal disse forbindes til DeX Pad’s USB porte eller via Bluetooth. Ydermere, når stemmegenkendelse anvendes på enheden, vil denne funktion muligvis ikke fungere optimalt under tilkobling til DeX Pad.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.
For hvidevarer hjælper vores eksperter dig
Mandag til Fredag 08:00-18:00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

B2B support

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00