Hvad gør du, hvis du ikke kan forbinde dit Samsung Galaxy Watch til Wi-Fi

Der kan være flere årsager til, at dit ur ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk. For eksempel kan Wi-Fi-indstillingerne på dit ur være slået fra, eller der kan være et problem med det trådløse netværk, som du forsøger at oprette forbindelse til.

galaxy watch forbind til wifi

1. Fra dit urs Hjem-skærm kan du også trække ned fra toppen af skærmen for at åbne panelet Hurtigindstillinger og derefter trykke på ikonet Indstillinger.

2. Tryk på Forbindelser, og tryk derefter på Wi-Fi.

• Ved Galaxy Watch3 og tidligere modeller skal du afbryde Bluetooth, trykke på Wi-Fi, og derefter vælge Auto eller Altid tilsluttet.
  • På Galaxy Watch4 og Watch5 skal du aktivere Wi-Fi.

Bemærk:

• Når du forbinder uret til Wi-Fi, skal du muligvis deaktivere Bluetooth, afhængigt af din model.

3. I Galaxy Watch4- og Galaxy Watch5 -serierne skal du trykke på et tilgængeligt netværk for at oprette forbindelse til det, og indtaste adgangskoden, hvis det er nødvendigt.

Hvis du vil oprette forbindelse til et skjult netværk, skal du trykke på Tilføj netværk, og derefter vælge Sikkerhed (du skal muligvis trykke på Sikkerhed). Tryk derefter på Netværksnavn, indtast navnet og adgangskoden, og tryk derefter på Udført. Tryk på Forbind.

Bemærk:

• De tilgængelige funktioner, menuvalg og indstillinger kan variere alt efter ur, softwareversion og operatør.
  • Aktivér funktionen Synkronisér Wi-Fi-profiler for automatisk at oprette forbindelse til de Wi-Fi-netværk, der er gemt på din telefon. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle urmodeller.
  • Wi-Fi kan ikke administreres på Galaxy Fit.

1. Forbind din smartphone til Wi-Fi-routeren, og kontrollér, om den har forbindelse til internettet.

2. Hvis din smartphone ikke kan oprette forbindelse til Wi-Fi-routeren, eller hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, når du har oprettet forbindelse, skal du prøve at slukke og tænde for Wi-Fi-routeren og derefter oprette forbindelse igen.

Bemærk:

• Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne på visse Wi-Fi-routere er det muligt, at nogle routere ikke kan oprette forbindelse til Galaxy Watch.

1. Fra dit urs Hjem-skærm kan du også trække ned fra toppen af skærmen for at åbne panelet Hurtigindstillinger og derefter trykke på ikonet Indstillinger.

Bemærk:

• Du kan ikke få adgang til indstillingerne på Galaxy Fit. Åbn i stedet Galaxy Wearable-appen på din telefon.

2. Tryk på Generelt, tryk derefter på Nulstil, og tryk derefter på Nulstil igen for at bekræfte.

• Ved Gear Fit2 Pro skal du trykke på Gear info og derefter trykke på Nulstil gear.
  • Ved Galaxy Fit skal du swipe til og trykke på Om båndet. Tryk på Nulstil bånd, og tryk derefter på Nulstil for at bekræfte.

Når du har nulstillet uret, skal du tilslutte det til Galaxy Wearable-appen igen. Efter at forbindelsen er oprettet, kan du kontrollere, om der er softwareopdateringer.

Bemærk:

• Før du foretager en nulstilling, skal du sikre dig, at du sikkerhedskopierer dataene på uret ved hjælp af Galaxy Wearable-appen. Samsung er ikke ansvarlig for eventuelt mistede data.