Hvad skal jeg gøre, hvis GPS ikke fungerer korrekt på Samsung Galaxy Watch Active2

Dit Samsung Galaxy Watch Active2 har en GPS-antenne, så du kan overvåge dine placeringsoplysninger i realtid uden at oprette forbindelse til en mobilenhed. GPS på dit ur er dog muligvis ikke korrekt eller tager 2 til 3 minutter længere end normalt for at få din placering, hvis uret er afbrudt fra din telefon i mere end en dag. Sådan retter du dit urs GPS-nøjagtighed.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om urets software og relaterede apps er opdateret med den nyeste version. Find mere om ”Sådan opdateres software og apps på din Samsung med Samsung Support.Galaxy Watch Active2” med Samsung Support.

Gå ud, og genstart derefter uret

Hvis du er indendørs, skal du flytte udendørs for at genstarte uret. Undgå forhindringer som at stå imellem vægge eller i dårlige vejrforhold der kan være nyttigt for at modtage GPS-signaler.

• For at genstarte dit ur skal du holde Power-knappen nede og derefter trykke på Sluk. Når uret er slukket helt, skal du trykke på og holde Power-knappen nede igen for at genstarte det.

Selvom GPS fungerer inde i en bygning eller et hus, fungerer det bedst udendørs med en åben udsigt til himlen, så signaler kan modtages og kommunikere med satellitter. Så juster dine indstillinger på dit ur først, før du kontrollerer din placering med en GPS-app, mens du er udendørs.

Trin 1. På appskærmen skal du trykke på Indstillinger > Forbindelser.
Trin 2. Stryg til og tryk på Placering, og tryk på kontakten for at aktivere den.

Følgende kan resultere i mistet forbindelse af GPS-signaler:

• Dit ur og din telefon har været afbrudt i mere end en dag.
  • Lokationstjenesterne er blevet deaktiveret på uret eller din telefon, hvis ikke begge dele.

Hvis problemet fortsætter, anbefaler vi, at du prøver nedenstående muligheder for at tilpasse dine indstillinger.

Bemærk:

• Sørg for, at din placeringsmetode på din telefon er indstillet til høj nøjagtighed.
  • Når GPS-antennen i dit Galaxy Watch Active2 vil blive brugt, når du bruger Samsung Health-funktionen, selvom dit Galaxy Watch Active2 er forbundet til din mobile enhed.
  • GPS-signalstyrken kan falde på placeringer, hvor signalet er blokeret, f.eks. mellem bygninger eller i lavtliggende områder eller i dårlige vejrforhold.

Når dit ur er forbundet med en telefon, får uret sin GPS-placering fra telefonen for at forbedre placeringsnøjagtigheden. Hvis din telefon oplever problemer uden mobildata eller et lavt signal, skal du kontakte din operatør for netværkssupport.

Trin 1. På din telefon skal du navigere til og trykke på Indstillinger > Om telefon.

Sådan går du til Om telefon

Trin 2. Tryk på Status.
Trin 3. Tryk på SIM-kortstatus.

Tryk på SIM-kortstatus

Trin 4. Kontroller for at se tilstanden for mobilnetværk viser "Forbundet".

Hvis dine enheder er forbundet via Bluetooth, vises "Forbundet via Bluetooth" øverst i appen. Du kan kontrollere forbindelsen på startskærmen i Galaxy Wearable-appen.

Sørg for, at du er forbundet via Bluetooth

Hvis enhederne ikke er forbundet:

• Galaxy Wearable-appen viser "Frakoblet ur".
  • Tryk på Forbind for at forbinde enhederne igen.

Nårder er forbindelse via Wi-Fi:

• Galaxy Wearable-appen viser "Forbundet eksternt".

Trin 1. Naviger til Indstillinger > Forbindelser.
Trin 2. Slå kontakten til for Bluetooth.

Hvad skal man gøre, når man forbinder eksternt

Hvis problemet fortsætter, skal du nulstille uret ved hjælp af appen Galaxy Wearable. Når nulstillingen er afsluttet, skal du forbinde uret til din telefon igen.

Bemærk:

• Sørg for regelmæssigt at kontrollere softwareopdateringer ved hjælp af Galaxy Wearable-appen på din telefon.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.