Hvilke indstillingsmuligheder er tilgængelige for bagkameraet, på min Galaxy S6/S6 edge?

For at få adgang til indstillingerne, på eksempelskærmen, tryk på indstillingsikonet.

Bemærk: De tilgængelige valg afhænger af den valgte optagelsestilstand og det anvendte kamera.

Hvilke indstillingsmuligheder er tilgængelige for bagkameraet, på min Galaxy S6/S6 edge?
Hvilke indstillingsmuligheder er tilgængelige for bagkameraet, på min Galaxy S6/S6 edge?

Fotostørrelse: Vælg en billedopløsning. Brug af en højere opløsning medfører billeder i højere kvalitet, men de bruger mere hukommelse.

Videostørrelse: Vælg en videoopløsning. Brug af en højere opløsning medfører videoer i højere kvalitet, men de bruger mere hukommelse.

Sporing af AF: Indstil enheden til at registrere og automatisk fokusere på et valgt motiv, også når motivet eller kameraet bevæger sig.

Videostabilisering: Aktiver billedstabilisatoren for at mindske eller fjerne slør, som kan opstå, fordi kameraet ryster, mens du optager video.

Gitterlinjer: Få vist hjælpelinjer i søgeren for at forbedre kompositionen ved udvælgelse af motiver.

Placeringstags: Føj et GPS-placeringstag til billedet.

Vis billeder: Indstil enheden til at vise billeder, når de er taget.

Hurtigopstart: Indstil enheden til hurtigt at starte kameraet ved at trykke to gange hurtigt på Starttasten.

Stemmekontrol: Indstil enheden til at tage billeder eller optage videoer ved hjælp af stemmekommandoer. Du kan også sige “Smile”, “Cheese”, “Capture” eller “Shoot” for at tage et billede. Hvis du vil optage en video, skal du sige “Record video”.

Lydstyrketasters funktion: Indstil enheden til at bruge Lydstyrketasten til at styre lukkereller zoomfunktionen.

Nulstil indstillinger: Nulstil kameraindstillingerne.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning