Hvilke indstillingsmuligheder er tilgængelige for bagkameraet, på min Galaxy S6/S6 edge?

For at få adgang til indstillingerne, på eksempelskærmen, tryk på indstillingsikonet.

Bemærk: De tilgængelige valg afhænger af den valgte optagelsestilstand og det anvendte kamera.

Hvilke indstillingsmuligheder er tilgængelige for bagkameraet, på min Galaxy S6/S6 edge?
Hvilke indstillingsmuligheder er tilgængelige for bagkameraet, på min Galaxy S6/S6 edge?

Fotostørrelse: Vælg en billedopløsning. Brug af en højere opløsning medfører billeder i højere kvalitet, men de bruger mere hukommelse.

Videostørrelse: Vælg en videoopløsning. Brug af en højere opløsning medfører videoer i højere kvalitet, men de bruger mere hukommelse.

Sporing af AF: Indstil enheden til at registrere og automatisk fokusere på et valgt motiv, også når motivet eller kameraet bevæger sig.

Videostabilisering: Aktiver billedstabilisatoren for at mindske eller fjerne slør, som kan opstå, fordi kameraet ryster, mens du optager video.

Gitterlinjer: Få vist hjælpelinjer i søgeren for at forbedre kompositionen ved udvælgelse af motiver.

Placeringstags: Føj et GPS-placeringstag til billedet.

Vis billeder: Indstil enheden til at vise billeder, når de er taget.

Hurtigopstart: Indstil enheden til hurtigt at starte kameraet ved at trykke to gange hurtigt på Starttasten.

Stemmekontrol: Indstil enheden til at tage billeder eller optage videoer ved hjælp af stemmekommandoer. Du kan også sige “Smile”, “Cheese”, “Capture” eller “Shoot” for at tage et billede. Hvis du vil optage en video, skal du sige “Record video”.

Lydstyrketasters funktion: Indstil enheden til at bruge Lydstyrketasten til at styre lukkereller zoomfunktionen.

Nulstil indstillinger: Nulstil kameraindstillingerne.

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER