Hvor kan jeg finde Smart Switch programmet på jeres hjemmeside?

Gå ind på www.samsung.dk find søgefeltet, øverst til højre på siden. Indtast "Smart Switch" og du vil nu få et forslag frem under den skrevne tekst. Klik på forslaget "Smart Switch" og vælg herefter "Smart Switch" under "De bedste matches" for at gå til siden.

Du vil nu få 5 alternativer. Vælg det alternativ som hedder "Jeg skifter fra en telefon via Itunes".

Du vil nu få 4 trin muligheder. Vælg trin 2 og du vil nu få mulighed for at downloade Smart Switch programmet til enten PC eller Mac

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning