Hvor kan jeg finde Smart Switch programmet på jeres hjemmeside?

Gå ind på www.samsung.dk find søgefeltet, øverst til højre på siden. Indtast "Smart Switch" og du vil nu få et forslag frem under den skrevne tekst. Klik på forslaget "Smart Switch" og vælg herefter "Smart Switch" under "De bedste matches" for at gå til siden.

Du vil nu få 5 alternativer. Vælg det alternativ som hedder "Jeg skifter fra en telefon via Itunes".

Du vil nu få 4 trin muligheder. Vælg trin 2 og du vil nu få mulighed for at downloade Smart Switch programmet til enten PC eller Mac

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER