Hvor kan jeg finde Smart Switch programmet på jeres hjemmeside?

Gå ind på www.samsung.dk find søgefeltet, øverst til højre på siden. Indtast "Smart Switch" og du vil nu få et forslag frem under den skrevne tekst. Klik på forslaget "Smart Switch" og vælg herefter "Smart Switch" under "De bedste matches" for at gå til siden.

Du vil nu få 5 alternativer. Vælg det alternativ som hedder "Jeg skifter fra en telefon via Itunes".

Du vil nu få 4 trin muligheder. Vælg trin 2 og du vil nu få mulighed for at downloade Smart Switch programmet til enten PC eller Mac

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop