Hvordan administrerer jeg Apps på min Galaxy S9/S9+?

Organiser Startskærmen og find dine favorit-apps hurtigere og nemmere.

Skift mellem Startskærmen og Appskærmen

Uden at bruge Appknappen, kan du åbne Appskærmen ved at Stryge opad eller nedad på Startskærmen. For at vende tilbage til Startskærmen; Stryg opad eller nedad på Appskærmen.

Uden at bruge Appknappen, kan du åbne Appskærmen ved at Stryge opad eller nedad på Startskærmen

Alternativt kan der trykkes på Start-knappen eller på Tilbage-knappen.

Vise Appknappen på Startskærmen

Hvis du ønsker at åbne Appsskærmen ved hjælp af Appknappen, skal du følge disse trin:

1 På Startskærmen, tryk og hold på et tomt område, eller saml to fingre for at åbne redigeringsmenuen.
2 Tryk på “Indst. for startskærm”.
Tryk på “Indst. for startskærm”
3 Tryk på “Appknappen”.
tryk på “Appknappen”
4 Vælg “Vis Appknappen” og tryk “Anvend”.
Vælg “Vis Appknappen” og tryk “Anvend”
5 “Appknappen” vil nu vises som en favorit app nederst på Startskærmen.
“Appknappen” vil nu vises som en favorit app nederst på Startskærmen

Tilføje en App til Startskærmen

1 Tryk og hold på en app på Appskærmen.
2 Vælg “Føj til Start”.
3 Alternativt kan du trække App-ikonet mod toppen af skærmen eller trykke og holde fingeren 2-3 sekunder på Appen, hvorefter at Startskærmen vil vises bagved.
4 Placér nu ikonet på Startskærmen for at lave en automatisk genvej.
Tilføje en App til Startskærmen

Slette en App fra Startskærmen

1 Tryk og hold på ikonet for den App du ønsker at fjerne fra Startskærmen.
2 Vælg “Fjern fra Start”.
Slette en App fra Startskærmen

Gruppér Apps og opret mapper

For at holde Startskærmen pæn og ryddelig og hurtigt finde og starte Apps kan du gruppére Apps som ligner hinanden i mapper.

1 På enten Startskærmen eller Appskærmen; tryk og hold på ikonet for en app, og træk derefter appen over til den app som du ønsker skal indgå i samme mappe.
Gruppér Apps og opret mapper
2 Slip appen, når der vises en lys mapperamme omkring appen. En ny mappe som indeholder de valgte apps vil blive skabt. Tryk på “Angiv mappenavn” og angiv herefter et navn.
3 For at tilføje flere apps til mappen, tryk på “Tilføj Apps” nederst i mappen. Markér de apps som skal lægges til og vælg “Tilføj” øverst til højre. Du kan også tilføje apps ved at trække dem hen på mappen.
Du kan også tilføje apps ved at trække dem hen på mappen

Flytte apps fra en mappe: Tryk og hold på en app og træk den til en ny lokation.
Slette en mappe: Tryk og hold på mappen, vælg herefter “Slet mappe”. Det er kun mappen som slettes, Apps vil herefter være at finde på Appskærmen.

Fjerne eller deaktivere hentede Applikationer:

For at afinstallere en applikation som er downloadet, skal du på Appskærmen trykke og holde på appen og vælge Afinstaller.

Fjerne eller deaktivere hentede Applikationer

Der er nogle præinstallerede apps som ikke kan afinstalleres fra enheden. Disse kan deaktiveres ved at trykke og holde på appen og vælge Deaktiver.

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER