Hvordan administrerer jeg Apps på min Galaxy S9/S9+?

Organiser Startskærmen og find dine favorit-apps hurtigere og nemmere.

Skift mellem Startskærmen og Appskærmen

Uden at bruge Appknappen, kan du åbne Appskærmen ved at Stryge opad eller nedad på Startskærmen. For at vende tilbage til Startskærmen; Stryg opad eller nedad på Appskærmen.

Uden at bruge Appknappen, kan du åbne Appskærmen ved at Stryge opad eller nedad på Startskærmen

Alternativt kan der trykkes på Start-knappen eller på Tilbage-knappen.

Vise Appknappen på Startskærmen

Hvis du ønsker at åbne Appsskærmen ved hjælp af Appknappen, skal du følge disse trin:

1 På Startskærmen, tryk og hold på et tomt område, eller saml to fingre for at åbne redigeringsmenuen.
2 Tryk på “Indst. for startskærm”.
Tryk på “Indst. for startskærm”
3 Tryk på “Appknappen”.
tryk på “Appknappen”
4 Vælg “Vis Appknappen” og tryk “Anvend”.
Vælg “Vis Appknappen” og tryk “Anvend”
5 “Appknappen” vil nu vises som en favorit app nederst på Startskærmen.
“Appknappen” vil nu vises som en favorit app nederst på Startskærmen

Tilføje en App til Startskærmen

1 Tryk og hold på en app på Appskærmen.
2 Vælg “Føj til Start”.
3 Alternativt kan du trække App-ikonet mod toppen af skærmen eller trykke og holde fingeren 2-3 sekunder på Appen, hvorefter at Startskærmen vil vises bagved.
4 Placér nu ikonet på Startskærmen for at lave en automatisk genvej.
Tilføje en App til Startskærmen

Slette en App fra Startskærmen

1 Tryk og hold på ikonet for den App du ønsker at fjerne fra Startskærmen.
2 Vælg “Fjern fra Start”.
Slette en App fra Startskærmen

Gruppér Apps og opret mapper

For at holde Startskærmen pæn og ryddelig og hurtigt finde og starte Apps kan du gruppére Apps som ligner hinanden i mapper.

1 På enten Startskærmen eller Appskærmen; tryk og hold på ikonet for en app, og træk derefter appen over til den app som du ønsker skal indgå i samme mappe.
Gruppér Apps og opret mapper
2 Slip appen, når der vises en lys mapperamme omkring appen. En ny mappe som indeholder de valgte apps vil blive skabt. Tryk på “Angiv mappenavn” og angiv herefter et navn.
3 For at tilføje flere apps til mappen, tryk på “Tilføj Apps” nederst i mappen. Markér de apps som skal lægges til og vælg “Tilføj” øverst til højre. Du kan også tilføje apps ved at trække dem hen på mappen.
Du kan også tilføje apps ved at trække dem hen på mappen

Flytte apps fra en mappe: Tryk og hold på en app og træk den til en ny lokation.
Slette en mappe: Tryk og hold på mappen, vælg herefter “Slet mappe”. Det er kun mappen som slettes, Apps vil herefter være at finde på Appskærmen.

Fjerne eller deaktivere hentede Applikationer:

For at afinstallere en applikation som er downloadet, skal du på Appskærmen trykke og holde på appen og vælge Afinstaller.

Fjerne eller deaktivere hentede Applikationer

Der er nogle præinstallerede apps som ikke kan afinstalleres fra enheden. Disse kan deaktiveres ved at trykke og holde på appen og vælge Deaktiver.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning