Hvordan aktiverer jeg Bixby Vision på min Galaxy S9/ S9+?

"Bixby Vision" giver mulighed for at opleve verden på en ny måde. En ny funktion som er indbygget i Galaxy S9 kameraet hjælper dig til at se mere og på en lettere måde.

For at anvende funtionen skal du:

1 Være forbundet til et Wi-Fi eller mobilt network.
Være forbundet til et Wi-Fi eller mobilt network
2 Være registreret og inlogget på en Samsung konto.
Være registreret og inlogget på en Samsung konto

NB: tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af region eller serviceudbyder og Samsung er ikke ansvarlig for produkt informationen som leveres af "Bixby Vision".

Opsætning af Bixby Vision

1 Vælg "Log ind" og følg skærminstruktionerne.

NB: tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af region eller serviceudbyder og Samsung er ikke ansvarlig for produkt informationen som leveres af "Bixby Vision".

2 Læs og accepter vilkår og betingelser og tryk "Ok".
Læs og accepter vilkår og betingelser og tryk ‘Ok’
3 Giv "Bixby Vision" tilladelse til at anvende de nødvendige apps.
4 Når opsætningen er fuldført kan du pege kameraet mod et objekt eller en lokation mens at du holder telefonen stille.
Når opsætningen er fuldført kan du pege kameraet mod et objekt eller en lokation mens at du holder telefonen stille
5 Når et produkt/sted er genkendt og scannet vil tilgængelige søgeikoner vises.
 Når et produkt/sted er genkendt og scannet vil tilgængelige søgeikoner vises
6 Vælg det søgeikon du ønsker for at se reultatet for.
 Vælg det søgeikon du ønsker for at se reultatet for

Starte Bixby Vision

Du kan starte "Bixby Vision" på forskellige måder:

Fra "Kamera": Vælg Auto tilstand og tryk på "Bixby Vision" knappen som vises lige over indstillingsikonet.

Fra "Galleri": Vælg et billede og tryk på "Bixby Vision" knappen som vises øverst på skærmen.

Fra "Internet": Tryk og hold på et billede og vælg "Bixby Vision".

fra Internet: Tryk og hold på et billede og vælg Bixby Vision

Fra et Screenshot: Vælg Bixby Vision på værktøjslinien.

Fra Bixby Vision app: Start Bixby Vision app.

Hvad kan jeg bruge Bixby Vision til?

Oversættelse eller uddrag af tekst: Genkender og viser oversat tekst på skærmen. Du kan også lave uddrag af tekst fra et dokument eller tekstfil.

Oversættelse eller uddrag af tekst: Genkender og viser oversat tekst på skærmen

Søge efter lignende billeder: Søger efter billeder som ligner det genkendte produkt. Resultaterne vil matche produktets egenskaber, såsom farve eller form.

Søge efter nærliggende steder: Søger efter vartegn og information om nærliggende steder baseret på det genkendte sted.

Søge efter nærliggende steder: Søger efter vartegn og information om nærliggende steder baseret på det genkendte sted

Søge efter Vin information: Genkender information fra Vin-mærkatet og søger efter yderligere information om produktet.

Læse QR Koder: Genkender QR koder og viser stort udbud af information, så som hjemmesider, fotos, videoer, kort og visitkort.

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER