Hvordan aktiverer jeg Bixby Vision på min Galaxy S9/ S9+?

"Bixby Vision" giver mulighed for at opleve verden på en ny måde. En ny funktion som er indbygget i Galaxy S9 kameraet hjælper dig til at se mere og på en lettere måde.

For at anvende funtionen skal du:

1 Være forbundet til et Wi-Fi eller mobilt network.
Være forbundet til et Wi-Fi eller mobilt network
2 Være registreret og inlogget på en Samsung konto.
Være registreret og inlogget på en Samsung konto

NB: tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af region eller serviceudbyder og Samsung er ikke ansvarlig for produkt informationen som leveres af "Bixby Vision".

Opsætning af Bixby Vision

1 Vælg "Log ind" og følg skærminstruktionerne.

NB: tilgængelige funktioner kan variere afhængigt af region eller serviceudbyder og Samsung er ikke ansvarlig for produkt informationen som leveres af "Bixby Vision".

2 Læs og accepter vilkår og betingelser og tryk "Ok".
Læs og accepter vilkår og betingelser og tryk ‘Ok’
3 Giv "Bixby Vision" tilladelse til at anvende de nødvendige apps.
4 Når opsætningen er fuldført kan du pege kameraet mod et objekt eller en lokation mens at du holder telefonen stille.
Når opsætningen er fuldført kan du pege kameraet mod et objekt eller en lokation mens at du holder telefonen stille
5 Når et produkt/sted er genkendt og scannet vil tilgængelige søgeikoner vises.
 Når et produkt/sted er genkendt og scannet vil tilgængelige søgeikoner vises
6 Vælg det søgeikon du ønsker for at se reultatet for.
 Vælg det søgeikon du ønsker for at se reultatet for

Starte Bixby Vision

Du kan starte "Bixby Vision" på forskellige måder:

Fra "Kamera": Vælg Auto tilstand og tryk på "Bixby Vision" knappen som vises lige over indstillingsikonet.

Fra "Galleri": Vælg et billede og tryk på "Bixby Vision" knappen som vises øverst på skærmen.

Fra "Internet": Tryk og hold på et billede og vælg "Bixby Vision".

fra Internet: Tryk og hold på et billede og vælg Bixby Vision

Fra et Screenshot: Vælg Bixby Vision på værktøjslinien.

Fra Bixby Vision app: Start Bixby Vision app.

Hvad kan jeg bruge Bixby Vision til?

Oversættelse eller uddrag af tekst: Genkender og viser oversat tekst på skærmen. Du kan også lave uddrag af tekst fra et dokument eller tekstfil.

Oversættelse eller uddrag af tekst: Genkender og viser oversat tekst på skærmen

Søge efter lignende billeder: Søger efter billeder som ligner det genkendte produkt. Resultaterne vil matche produktets egenskaber, såsom farve eller form.

Søge efter nærliggende steder: Søger efter vartegn og information om nærliggende steder baseret på det genkendte sted.

Søge efter nærliggende steder: Søger efter vartegn og information om nærliggende steder baseret på det genkendte sted

Søge efter Vin information: Genkender information fra Vin-mærkatet og søger efter yderligere information om produktet.

Læse QR Koder: Genkender QR koder og viser stort udbud af information, så som hjemmesider, fotos, videoer, kort og visitkort.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning