Hvordan ændre jeg skærm time out tiden på min Galaxy S5?

For at spare på batteriet slukker din skærm automatisk efter et øjeblik, hvis du ikke bruger telefonen. Hvis du aktiverer Smart skærm-standby slukker skærmen ikke automatisk, så længe du kigger på den. Så bruger telefonen kameraet på forsiden til at registrere, om du kigger på telefonen eller ej.

Hvordan forhindrer jeg, at skærmen slukker på min Galaxy S5, når jeg er i gang med at tjekke noget på den

For at aktivere Smart skærm-standby følg trinnene nedenfor.

1 Tryk på "Apps".
2 Vælg "Indstillinger".
3 Gå ind på Skærm 5 og klik i feltet ved siden af Smart skærm-standby.

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!

Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.

På forhånd tak!

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Ring

General Support

Hvis du har spørgsmål om hvad der sker med kanaler fra YouSee, DR og Waoo, se her

707 019 70

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00