Hvordan ændre jeg skærm time out tiden på min Galaxy S5?

For at spare på batteriet slukker din skærm automatisk efter et øjeblik, hvis du ikke bruger telefonen. Hvis du aktiverer Smart skærm-standby slukker skærmen ikke automatisk, så længe du kigger på den. Så bruger telefonen kameraet på forsiden til at registrere, om du kigger på telefonen eller ej.

Hvordan forhindrer jeg, at skærmen slukker på min Galaxy S5, når jeg er i gang med at tjekke noget på den

For at aktivere Smart skærm-standby følg trinnene nedenfor.

1 Tryk på "Apps".
2 Vælg "Indstillinger".
3 Gå ind på Skærm 5 og klik i feltet ved siden af Smart skærm-standby.

Vi stræber altid efter at gøre dit ophold her på supportsiderne bedre!

Gennem at vurdere og kommentere denne manual, kan vi arbejde med at gøre supportsiderne bedre for dig og andre fremover.

På forhånd tak!

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop