Hvordan anvender jeg liggende tilstand på minGalaxy S9/S9+?

Du kan indstille din skærm til liggende tilstand for at se dine favorit videoer, billeder eller hvilket som helst andet indhold du ønsker:

1 Tryk og hold på et tomt område på startskærmen.
2 Tryk på "Indst. for startskærm".
3 Kør skyderen til venstre ved "Kun stående tilstand".
4 Rotér enheden indtil at skærmen vises i liggende tilstand.

NB: For at blokere denne funktion, følg samme skridt og aktivér "Kun stående tilstand" ved at skubbe skyderen til højre.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop