Hvordan anvender jeg liggende tilstand på minGalaxy S9/S9+?

Du kan indstille din skærm til liggende tilstand for at se dine favorit videoer, billeder eller hvilket som helst andet indhold du ønsker:

1 Tryk og hold på et tomt område på startskærmen.
2 Tryk på "Indst. for startskærm".
3 Kør skyderen til venstre ved "Kun stående tilstand".
4 Rotér enheden indtil at skærmen vises i liggende tilstand.

NB: For at blokere denne funktion, følg samme skridt og aktivér "Kun stående tilstand" ved at skubbe skyderen til højre.

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER