Hvordan anvender jeg Selfiefokus indstillingen på Galaxy S9/S9+?

Selfiefokus indstillingen lader dig tage selfies med fokus på dit ansigt ved at sløre baggrunden og justere hudtonen før der tages et selfie-protræt:

1 Åbn kamera-appen.
2 På søgeskærmen; stryg opad eller nedad, eller tryk på kamera-ikonet for at skifte til front-kameraet med selfie-portrætter.
På søgeskærmen; stryg opad eller nedad, eller tryk på kamera-ikonet for at skifte til front-kameraet med selfie-portrætter
3 På billedeindstillingen øverst vælges “Selfiefokus”.
På billedeindstillingen øverst vælges “Selfiefokus”
4 Peg frontkameraet mod dit ansigt og tryk på kameraknappen for at tage et billede.
Peg frontkameraet mod dit ansigt og tryk på kameraknappen for at tage et billede

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER