Hvordan får jeg min e-mail-adresse i min nye mobil?

Hvis du skal tilføje din e-mail-adresse, f.eks. Hotmail, Outlook eller en anden Email-konto, skal du følge instruktionerne nedenfor:

1 Tryk på App´s og naviger til Indstillinger.
2 I Indstillinger skal du rulle ned og trykke på Sky og Konti/Konti.
3 Tryk på Konti.
4 Tryk så på Tilføj konto.

Nu skal du vælge den type konto, du bruger. Hvis du bruger en Hotmail, Outlook eller en anden fra en bestemt mailudbyder, skal du vælge Email.

5 Tilføj dine kontooplysninger som e-mail-adresse og adgangskode, og tryk derefter på login.
6 Hvis du har en bestemt postleverandør, skal du muligvis tilføje flere serverindstillinger. (Denne information er noget, din e-mail-udbyder har)

Når dette er gjort, finder du din mail under Apps > Email.

NB: Hvis du anvender en exchange-løsning, anbefaler vi at du kontakter administratoren af mail-server for hjælp til opsætning og brug af relevant email-app.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning