Hvordan får jeg min e-mail-adresse i min nye mobil?

Hvis du skal tilføje din e-mail-adresse, f.eks. Hotmail, Outlook eller en anden Email-konto, skal du følge instruktionerne nedenfor:

1 Tryk på App´s og naviger til Indstillinger.
2 I Indstillinger skal du rulle ned og trykke på Sky og Konti/Konti.
3 Tryk på Konti.
4 Tryk så på Tilføj konto.

Nu skal du vælge den type konto, du bruger. Hvis du bruger en Hotmail, Outlook eller en anden fra en bestemt mailudbyder, skal du vælge Email.

5 Tilføj dine kontooplysninger som e-mail-adresse og adgangskode, og tryk derefter på login.
6 Hvis du har en bestemt postleverandør, skal du muligvis tilføje flere serverindstillinger. (Denne information er noget, din e-mail-udbyder har)

Når dette er gjort, finder du din mail under Apps > Email.

NB: Hvis du anvender en exchange-løsning, anbefaler vi at du kontakter administratoren af mail-server for hjælp til opsætning og brug af relevant email-app.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Live Chat

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00