Hvordan indsætter jeg SIM eller USIM kort i Galaxy S9/S9+?

Samsung Galaxy S9 og S9+ enheder anvender nano-SIM kort.

Følg trinene herunder for at indsætte dit SIM kort i enheden eller fjerne det.

Samsung Galaxy S9 og S9+ enheder anvender nano-SIM kort

Enkelt SIM model

Dual SIM model

Dual SIM model

1 Stik udskubningsstiften vinkelret ind i hullet på holderen for at frigøre holderen (Du vil finde SIM-kort holderen I toppen af enheden).
2 Træk forsigtigt holderen ud af porten til holderen.
3 Enkelt SIM modeller: Placer SIM- eller USIM-kortet i holder 1, så de guldfarvede kontakter vender nedad.

Dual SIM modeller: Placer SIM- eller USIM-kortet i holderen, så de guldfarvede kontakter vender nedad.

Sæt det primære SIM- eller USIM-kort i holder 1 og det sekundære SIM-kort i holder 2.

Sæt det primære SIM- eller USIM-kort i holder 1 og det sekundære SIM-kort i holder 2

Kontrollér at SIM kortet sidder korrekt fast og ikke sidder placeret som et Mikro SD-kort.

Nano Sim card MicroSD card

Enkelt SIM modeller

Dual SIM modeller
4 Tryk forsigtigt SIM- eller USIM-kortet ind i holderen for at fastgøre det.
5 Sæt holderen ind i porten til holderen.

Sørg for at holderen er trykket helt ind i porten for at undgå at væske kan trænge ind i enheden.

Sørg for at holderen er tør og ren inden den indsættes i enheden.

(Dual SIM modeler: I enkelte områder kan datahastigheden være langsommere med 2 SIM kort indsat i enheden end hvis der kun er indsat 1 SIM kort).

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning