Hvordan kan jeg flytte apps til SD-kortet på min Samsung Galaxy S8 eller S8+?

Bemærk: Ikke alle apps kan flyttes til SD-kortet. Nogle apps er designet til at arbejde fra det interne lager.

Hvis nedenstående trin ikke viser en mulighed for at flytte appen, kan den ikke flyttes til SD-kortet.

1 Gå til startskærmen, og "svirp ned" på skærmen for at få dine apps frem.
2 Vælg "Indstillinger".
3 Vælg "Apps".
4 Vælg "appen", som du vil flytte til SD-kortet.
5 Vælg "Lager".
6 Vælg "Skift".
7 Vælg "SD-kort."

Send os en E-mail

Vores mål er at besvare e-mails indenfor 3 arbejdsdage