Hvordan kan jeg flytte apps til SD-kortet på min Samsung Galaxy S8 eller S8+?

Bemærk: Ikke alle apps kan flyttes til SD-kortet. Nogle apps er designet til at arbejde fra det interne lager.

Hvis nedenstående trin ikke viser en mulighed for at flytte appen, kan den ikke flyttes til SD-kortet.

1 Gå til startskærmen, og "svirp ned" på skærmen for at få dine apps frem.
2 Vælg "Indstillinger".
3 Vælg "Apps".
4 Vælg "appen", som du vil flytte til SD-kortet.
5 Vælg "Lager".
6 Vælg "Skift".
7 Vælg "SD-kort."

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER