Hvordan oplader jeg batteriet på min Galaxy S9/S9+?

Du skal oplade batteriet, inden du bruger det for første gang, eller når det ikke har været brugt i en længere periode.

1 Tilslut USB-kablet til USB-strømadapteren og indsæt USB-kablet i enhedens multifunktionsstik.
Tilslut USB-kablet til USB-strømadapteren og indsæt USB-kablet i enhedens multifunktionsstik
2 Slut USB-strømadapteren til en stikkontakt.

Hvis du ønsker at lade med et Mikro USB kabel, forbind Mikro USB adapteren for at lade batteriet med Mikro USB kabel.

Hvis du ønsker at lade med et Mikro USB kabel, forbind Mikro USB adapteren for at lade batteriet med Mikro USB kabel

NB: Tilslut ikke et mikro USB-kabel direkte til enhedens multifunktionsstik. Hvis du gør det, kan du beskadige enheden.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning