Hvordan optager jeg Superslow-video med min Galaxy S9/S9+?

Galaxy S9 / S9+ bagerste kamera tilbyder en ny funktion som giver mulighed for at optage og afspille særlige begivenheder og hurtig-bevægende scener i super slow-motion.

Med Superslow kan du indfange ønskede sekvenser med 960 billeder i sekundet i 0.2 sekunder og afspille dem på ca. 6 sekunder, hvilket afslører detaljer som det menneskelige øje normalt ikke vil opfange.

To forskellige optagelsesindstillinger

Der er to forskellige muligheder til at optage i superslow:

Tag flere: Optag en video og fang flere øjeblikke i superslow.
Tag ét: Optag en kort video og fang ét øjeblik i superslow.

Hvordsan optager jeg video med Superslow?

Brug denne funktion et sted der er tilstrækkeligt oplyst.

1 Åbn Kameraappen og vælg tilstanden "Superslow" øverst på søgeskærmen.
Åbn Kameraappen og vælg tilstanden “Superslow” øverst på søgeskærmen
2 Vælg "Indstillingsikonet".
Vælg “Indstillingsikonet”
3 Vælg "Superslow".
Vælg “Superslow”
4 Vælg "Tag Flere" eller "Tag ét" og tryk så 2 gange på "tilbageknappen" for at vende tilbage til kameraets søgeskærm.
Vælg “Tag Flere” eller “Tag ét” og tryk så 2 gange på “tilbageknappen” for at vende tilbage til kameraets søgeskærm

Når der vælges "Tag flere" skal man sikre at kamera-tilstanden er sat til "Auto".

5 Tryk på "Optag" ikonet for at starte optagelsen af en video og "Stop" ikonet for at standse optagelsen.
Tryk på “Optag” ikonet for at starte optagelsen af en video og ”Stop” ikonet for at standse optagelsen

Når der indspilles en video med "Tag flere" valgt, vil hver sekvens hvor objektet bevæger sig blive fanget automatisk i super slow-motion.

Området som skal opfange bevægelsen kan flyttes ved at trykke og holde inde i områderammen og trække området til et andet sted på kameraets søgeskærm. For at justere områdets størrelse skal man trykke og holde på et hjørne af rammen og trække i den.

De hvide prikker som vises ovenover "Stop" ikonet vil angive antallet af sekvenser som er blevet fanget i super slow-motion. Du kan bruge slow-motion op til 20 gange i en enkelt videooptagelse.

NB:

Når der optages video i tilstanden Auto, kan super slow-motion optagelse starte utilsigtet når der opdages bevægelser i det angivne område. Bevægelser som kan starte superslow tæller bl.a.:

Når enheden rystes.

Når et objekt i nærheden af det angivne bevægelsesområde bevæger sig.

Når der optages under flakkende/blinkende lysforhold, eks. lysstofrør.

Når der optages i mørke områder hvor billedestøj kan forekomme.

Når der optages video i tilstanden Auto, kan super slow-motion optagelse starte utilsigtet når der opdages bevægelser i det angivne område

Send os en E-mail

Vores mål er at besvare e-mails indenfor 3 arbejdsdage