Hvordan tænder eller slukker jeg hurtig opladning på min enhed?

Hvis du har brug for at tænde eller slukke for hurtig opladning på din enhed, skal du følge nedenstående trin.

1 På startskærmen trykker du på "Apps" og navigerer til "Indstillinger".
2 Vælg "Enhedsvedligeholdelse".
3 Vælg "Batteri" og derefter de tre prikker i øverste højre hjørne.
4 Vælg "Avancerede Indstillinger".

Her ses punkter vedr. hurtig opladning med kabel og trådløst. Sluk eller Tænd disse afhængigt af dine behov.

Bemærk: Du kan ikke ændre disse indstillinger, hvis enheden allerede er tilsluttet et opladet kabel.

Hvis den er tilsluttet, skal du fjerne den og prøve ovenstående trin.

Send os en E-mail

Vi vil svare på din henvendelse indenfor 3 arbejdsdage.