Hvordan tænder eller slukker jeg hurtig opladning på min enhed?

Hvis du har brug for at tænde eller slukke for hurtig opladning på din enhed, skal du følge nedenstående trin.

1 På startskærmen trykker du på "Apps" og navigerer til "Indstillinger".
2 Vælg "Enhedsvedligeholdelse".
3 Vælg "Batteri" og derefter de tre prikker i øverste højre hjørne.
4 Vælg "Avancerede Indstillinger".

Her ses punkter vedr. hurtig opladning med kabel og trådløst. Sluk eller Tænd disse afhængigt af dine behov.

Bemærk: Du kan ikke ændre disse indstillinger, hvis enheden allerede er tilsluttet et opladet kabel.

Hvis den er tilsluttet, skal du fjerne den og prøve ovenstående trin.

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER