Hvordan tænder eller slukker jeg hurtig opladning på min enhed?

Hvis du har brug for at tænde eller slukke for hurtig opladning på din enhed, skal du følge nedenstående trin.

1 På startskærmen trykker du på "Apps" og navigerer til "Indstillinger".
2 Vælg "Enhedsvedligeholdelse".
3 Vælg "Batteri" og derefter de tre prikker i øverste højre hjørne.
4 Vælg "Avancerede Indstillinger".

Her ses punkter vedr. hurtig opladning med kabel og trådløst. Sluk eller Tænd disse afhængigt af dine behov.

Bemærk: Du kan ikke ændre disse indstillinger, hvis enheden allerede er tilsluttet et opladet kabel.

Hvis den er tilsluttet, skal du fjerne den og prøve ovenstående trin.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.
For hvidevarer hjælper vores eksperter dig
Mandag til Fredag 08:00-18:00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

B2B support

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00