Hvorfor inkluderer Samsung ikke øretelefoner og et opladerstik i æsken?

Galaxy S23-serien

Samsung-smartphones kommer med et USB Type-C-datakabel, men de kommer ikke med høretelefoner eller et opladerstik i æsken, fordi vi ønsker at minimere den påvirkning, vores produkter har på miljøet.

Flere og flere Galaxy-brugere træffer bæredygtige valg i deres daglige liv for at fremme bedre genbrugsvaner. For at støtte vores Galaxy-fællesskab på denne rejse har vi fjernet høretelefoner og opladerstik fra Samsung Galaxy-smartphone-æsker.

Samsung mener, at det at fjerne øretelefoner og opladerstik fra vores enhed i æske, kan hjælpe med at løse det voksende e-affaldsproblem og unødvendige dubletter af disse emner.

Eksisterende Galaxy-brugere opfordres til at fortsætte med at bruge deres nuværende øretelefoner og opladerstik, mens nye brugere bliver nødt til at købe dette separat. Samsung-opladere er nu tilgængelige til nye lavere priser. Få mere at vide om køb af opladere i Samsung Store. Du kan også finde mere information om køb af høretelefoner på Samsung Store.

Bemærk: For at få den bedste batteriydeevne og holdbarhed er det vigtigt at bruge opladere med høj effektivitet, der også er ægte Samsung-produkter.

Din smartphone leveres med et USB Type-C-datakabel

Et USB Type-C-datakabel til tilslutning af smartphonen til opladerstikket er inkluderet i pakken.

USB-C er den mest almindelige type oplader til smartphones og andre mobile enheder, hvilket giver mulighed for dataoverførsel i høj hastighed og strømgennemstrømning, og den oplader din telefon hurtigere. USB-C-kablet er også vendbart, og kan tilsluttes på begge måder og bruges på tværs af Samsung Galaxy-enheder, så nye modeller af smartphones stadig er kompatible med ældre opladere.

Vil Samsung udelukke øretelefonerne og opladerstikket fra smartphone-æsker i fremtiden?

Samsung arbejder på den globale overgang til at fjerne øretelefonerne og opladeren fra alle Galaxy-smartphones