Hvorfor oplader min Galaxy S9/S9+ ikke ordenligt?

Kontrollér dit datakabel til at starte med, prøv igen med et andet kabel eller kontrollér din trådløse oplader.

Opladning stopper selvom enheden ikke er fuldt opladt

Under trådløs opladning, eller opladning med kabel, kan enheden blive for varm. Hvis enheden bliver varm, eller lufttemperaturen omkring enheden stiger, kan hastigheden af opladningen falde automatisk.

Hvis batteriet når en specifik temperatur under opladningen, kan laderen stoppe helt med at oplade. Dette er en normal funktion, for at undgå skade på enheden.

Hvis den nedre del af enheden overopheder, kan det være fordi, at det forbundne USB-kabel er beskadiget. Udskift det beskadigede USB-kabel med et nyt Samsung-godkendt et.

Vent på at enheden køler ned, og begynd at lade enheden igen.

NB: Benyt kun Samsung-godkendte ladere, batterier, kabler og produkter (F.eks. trådløse opladere, USB-kabler, bil ladere, Mikro USB Connector, USB strøm adapter).

Hvordan identificerer jeg en autoriseret trådløs oplader fremfor en ikke autoriseret en?

Ikke-Samsung autoriserede trådløse opladere opfylder muligvis ikke WPC standarden, og kan resultere i et problem med opladningen.

Ikke-Samsung autoriserede trådløse opladere opfylder muligvis ikke WPC standarden
Kan resultere i et problem med opladningen

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Ring

General Support

Hvis du har spørgsmål om hvad der sker med kanaler fra YouSee, DR og Waoo, se her

707 019 70

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00