Hvorfor oplader min Galaxy S9/S9+ ikke ordenligt?

Kontrollér dit datakabel til at starte med, prøv igen med et andet kabel eller kontrollér din trådløse oplader.

Opladning stopper selvom enheden ikke er fuldt opladt

Under trådløs opladning, eller opladning med kabel, kan enheden blive for varm. Hvis enheden bliver varm, eller lufttemperaturen omkring enheden stiger, kan hastigheden af opladningen falde automatisk.

Hvis batteriet når en specifik temperatur under opladningen, kan laderen stoppe helt med at oplade. Dette er en normal funktion, for at undgå skade på enheden.

Hvis den nedre del af enheden overopheder, kan det være fordi, at det forbundne USB-kabel er beskadiget. Udskift det beskadigede USB-kabel med et nyt Samsung-godkendt et.

Vent på at enheden køler ned, og begynd at lade enheden igen.

NB: Benyt kun Samsung-godkendte ladere, batterier, kabler og produkter (F.eks. trådløse opladere, USB-kabler, bil ladere, Mikro USB Connector, USB strøm adapter).

Hvordan identificerer jeg en autoriseret trådløs oplader fremfor en ikke autoriseret en?

Ikke-Samsung autoriserede trådløse opladere opfylder muligvis ikke WPC standarden, og kan resultere i et problem med opladningen.

Ikke-Samsung autoriserede trådløse opladere opfylder muligvis ikke WPC standarden
Kan resultere i et problem med opladningen

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop