Hvorfor reagerer touchskærmen på min Galaxy S9/S9+ ikke korrekt?

For at undgå utilsigtede hændelser når telefonen holdes, er skærmen bevidst designet således at der ikke reageres når kanterne røres. Som resultat vil enheden muligvis ikke genkende berørelser udenfor touschskærmens hovedområde.

Skærmbeskyttere, andet tilbehør, handsker og fugtighed kan også medvirke til at touchskærmen fungerer langsomt.

Sørg for at enheden er opdateret til seneste softwareversion og genstart enheden for at løse evt. midlertige problemer.

Genstarte din S9/S9+

Hvis din enhed er "frosset" eller ikke reagerer, Tryk og hold Power-knappen inde samtidig med "Volume ned"-knappen i mere end 7 sekunder for at genstarte enheden.

Genstarte din S9/S9+

Hvis enheden efter genstart stadig fryser eller sommetider ikke reagerer, er der nogle ting du kan forsøge for at afhjælpe problemet:

1 Anvend Galaxy S9 "Enhedsvedligeholdelse" for at optimere enheden og scanne for "Malware".
2 Frigør hukommelse ved at stoppe baggrundsapps.
3 Kontroller om der findes "Softwareopdateringer" til enheden.
4 Kontrollér om problemet opstår når telefonen er i sikker tilstand "Safe mode".
5 Nulstil enheden til fabriksstandarder.

NB: Inden nulstilling anbefales det at lave en backup af alt vigtig data som er gemt på enheden.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning