Hvorfor virker lyden fra min Galaxy S9/S9+ ikke korrekt?

Hvis lyden fra din Galaxy S9/S9+ ikke virker korrekt kan det skyldes fugtige højtalere eller blokeringer.

Hvis enheden har været nedsænket i vand

Til trods for at Galaxy S9 er vandafvisende kan våde eller fugtige højtalere medføre problemer hvis den har været nedsænket i vand.

Tør enheden af med en tør klud og lad den tørre helt inden den anvendes. Du kan også anvende kold luft for at tørre den hurtigere eller forsigtigt ryste enheden mens at højtalerne vender nedad.

Kontroller om der er blokeringer ved højtalere

Indkommende ringesignaler opleves uregelmæsssige eller er meget lave hvis der er blokeringer ved højtalernes luftveje. Søg for at der ikke er noget tilbehør eller skærmbeskyttelse (Film/Vinyl) som dækker for højtalernes åbninger/luftveje på enheden.

Send os en E-mail

Vi vil svare på din henvendelse indenfor 3 arbejdsdage.