Kundeinformation vedrørende sikker brug af batterier

Bliver dit mobilbatteri beskadiget, f.eks. hvis det får en bule eller en anden synlig skade, anbefaler vi, at du ikke fortsætter med at bruge det, men at du udskifter det med et andet Samsung-batteri. Anvendes et beskadiget batteri, kan det påvirke batteriets ydelse, og i visse tilfælde kan batteriet være så beskadiget, at det kan blive overophedet og medføre en risiko for, at det bryder i brand eller eksploderer.

Et batteri kan f.eks. blive beskadiget, hvis det udsættes for alt for høje temperaturer, ydre tryk (f.eks. bid fra et dyr), eller hvis du taber det.

Telefonen skal have tilstrækkelig lufttilførsel og må ikke tildækkes, f.eks. med stof.

Vi anbefaler, at batterier, som ikke er i brug, opbevares i et hårdt etui.

Du bør kun bruge ægte Samsung-batterier eller batterier, der er specielt fremstillet til brug i Samsungs produkter. Brug af inkompatible batterier, kabler og opladere kan være forbundet med risici og kan forårsage skader på produktet eller lignende.

For at være sikker på, at dit batteri ikke er en forfalskning, anbefaler vi, at du køber Samsung-mærkede batterier fra et velrenommeret salgssted.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Vi har for øjeblikket højt tryk på vores support. Vi besvare din så snart som muligt.

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Vi har for øjeblikket mange som ringer til os, vi besvare dit samtale så snart som muligt.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning