Kundeinformation vedrørende sikker brug af batterier

Bliver dit mobilbatteri beskadiget, f.eks. hvis det får en bule eller en anden synlig skade, anbefaler vi, at du ikke fortsætter med at bruge det, men at du udskifter det med et andet Samsung-batteri. Anvendes et beskadiget batteri, kan det påvirke batteriets ydelse, og i visse tilfælde kan batteriet være så beskadiget, at det kan blive overophedet og medføre en risiko for, at det bryder i brand eller eksploderer.

Et batteri kan f.eks. blive beskadiget, hvis det udsættes for alt for høje temperaturer, ydre tryk (f.eks. bid fra et dyr), eller hvis du taber det.

Telefonen skal have tilstrækkelig lufttilførsel og må ikke tildækkes, f.eks. med stof.

Vi anbefaler, at batterier, som ikke er i brug, opbevares i et hårdt etui.

Du bør kun bruge ægte Samsung-batterier eller batterier, der er specielt fremstillet til brug i Samsungs produkter. Brug af inkompatible batterier, kabler og opladere kan være forbundet med risici og kan forårsage skader på produktet eller lignende.

For at være sikker på, at dit batteri ikke er en forfalskning, anbefaler vi, at du køber Samsung-mærkede batterier fra et velrenommeret salgssted.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Live Chat

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag : 07:00 til 21.00
Lørdag : 08:00 til 17.00
Søndag : 08:00 til 17.00