Når jeg ryster min Galaxy A8/A8+ 2018, kan der forekomme en lav lyd indefra enheden.

Din enhed er ikke i stykker – Lyden skyldes kameraets linse-vandring som er nødvendig for at anvende Autofokus funtionen.

Din Galaxy A8/A8 + 2018 understøtter et 16MP hovedkamera, og det understøtter Autofokus-funktionen, som kræves til høj kvalitet og høj opløsning af kameraet. Autofokus-funktionen justerer fokus ved at flytte linseenhederne op og ned over billedsensoren. Dette muliggør hastigheden ved autofokus samt nøjagtighed og hjælper med at reducere batteriforbruget.

Kameramodulet er udstyret med en "Stopper" -del for at begrænse linse-vandringen.
Når “Linse” og “Stopper” rammer hinanden under rystelse af Galaxy A8/A8+ 2018, kan en lav lyd genereres – dette er imidlertidig en normal lyd pga. Kameraets autofokus funktion.
Lyden kan variere en anelse afhængig af enhedstype og model.

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER