Sådan løser du skærmbilledefejl på enheder med Android 13 OS

Skærmoptagelse giver dig mulighed for hurtigt og nemt at tage et billede af din telefonskærm. Det er ikke en app, men en funktion på telefonen. Hvis du oplever fejl, såsom fejl på enhedens applikation, når du tager skærmbilleder med din Android 13 OS Galaxy-enhed, skal du følge disse trin.

Visning af Galaxy-enhed, der tager et skærmbillede.

Bemærk: Sørg for, at du har den seneste softwareversion downloadet og installeret.

Sådan aktiverer du skærmoptagelse

For at tage et skærmbillede er det nødvendigt at aktivere skærmbillede.

Visning af ikonet Indstillinger fremhævet på startskærmen. Visning af ikonet Indstillinger fremhævet på startskærmen.

Trin 1. Åbn menuen "Indstillinger".

Visning af app-indstilling fremhævet i menuen Indstillinger. Visning af app-indstilling fremhævet i menuen Indstillinger.

Trin 2. Tryk på Apps.

Visning af ikonet Flere muligheder fremhævet i App-menuen. Visning af ikonet Flere muligheder fremhævet i App-menuen.

Trin 3. Tryk på ikonet for flere muligheder.

Visning af speciel adgangsindstilling fremhævet. Visning af speciel adgangsindstilling fremhævet.

Trin 4. Åbn muligheden "Særlig adgang".

Visning af adgangsmuligheden Alle filer i menuen Særlig adgang. Visning af adgangsmuligheden Alle filer i menuen Særlig adgang.

Trin 5. Tryk på "Adgang til alle filer" for at kontrollere, hvilke apps der har tilladelser.

Visning af Samsung-optagelsesmulighed fremhævet. Visning af Samsung-optagelsesmulighed fremhævet.

Trin 6. Søg efter "Samsung-optagelse", og hvis adgangen ikke er tilladt, aktiver den. Hvis adgangen allerede er aktiveret, skal du slukke og tænde og prøve at tage skærmbilledet igen.

Tjek den fysiske tilstand af din telefon

Hvis en knap ikke fungerer korrekt, er blokeret, begrænset, eller hvis knapperne ikke trykkes ens og samtidigt, vil skærmbillede-optagelse ikke fungere.

• Tjek den fysiske tilstand af dine Galaxy-enheders knapper.

• Telefonetuier kan begrænse knapkontrol eller adgang. Prøv at fjerne coveret for at sikre, at dette ikke påvirker din enhed.

Kontroller, at du har tilstrækkelig intern hukommelse

Hvis din Galaxy-enhed ikke har tilstrækkelig intern hukommelse, vil du ikke være i stand til at tage et skærmbillede. Tjek enhedens hukommelse, da du muligvis skal udføre en kontrol af hukommelsesstatus.

Visning af ikonet Indstillinger fremhævet på startskærmen. Visning af ikonet Indstillinger fremhævet på startskærmen.

Trin 1. Åbn menuen "Indstillinger".

Visning af Batteri og enhedspleje fremhævet i menuen Indstillinger. Visning af Batteri og enhedspleje fremhævet i menuen Indstillinger.

Trin 2. Tryk på ”Batteri og enhedspleje”.

Visning af Hukommelse-indstilling fremhævet i menuen Enhedspleje. Visning af Hukommelse-indstilling fremhævet i menuen Enhedspleje.

Trin 3. Tryk på “Hukommelse”.

Visning af knappen Rens nu fremhævet. Visning af knappen Rens nu fremhævet.

Trin 4. Tryk på ”Ryd nu” hvis indstillingen er tilgængelig.