Sådan tilpasser du Samsung Galaxy Watch Active

Takket være Galaxy Watch Active's diskrete og lette design kan du være aktiv og overvåge dit helbred, mens du ser smart og komfortabel ud. Uret er tilgængeligt i fire forskellige farver; sølv, sort, grønt og rosenguld og har en række udskiftelige remme, der passer til alle slags livsstile og begivenheder. Derudover leveres Galaxy Watch Active med brugerdefinerbare urskiver for at gøre hvert ur unikt og personligt.

Sådan skifter du urrem
1 Løsn remmen fra Galaxy Watch Active for at udskifte den med en ny ved at skubbe remmens fjederstang indad.
Skub remmens fjederstang indad
2 Træk remmen væk fra Galaxy Watch Active's montering.
3 Sæt den ene ende af fjederstangen ind i Galaxy Watch'ets montering.
Indsæt enden af fjederstangen i uret
4 Skub fjederstangen ind, og forbind remmen.
Skub fjederstangen indad
Sådan skifter du urskive
1 Tryk og hold på urskærmen.
2 Rul til venstre gennem urets forskellige skiver for at vælge det ønskede udseende.
Rul til venstre gennem urskiver
3 Du kan enten trykke på urskiven, du har valgt, for at tage den i brug, eller trykke på "Tilpas" for at redigere den.

Bemærk: Hver urskive vil have forskellige redigeringsmuligheder såsom farve, knap, baggrund eller visere.

Tryk på Tilpas
4 Hvis du har trykket på "Tilpas", vil du kunne redigere urskiven ved at stryge opad for at ændre et bestemt aspekt, f.eks. farve.
Rediger urskive ved at stryge opad
5 Stryg derefter til venstre for at redigere et andet aspekt af skiven, f.eks. knap.
Stryg til venstre for at redigere et andet aspekt af urskiven
6 Når du har tilpasset urskivens udseende, skal du trykke på "Ok".

Du kan også downloade urskiver eller installere dine billeder som urskive.

Sådan downloader du urskiver
1 Tryk og hold på urskærmen.
2 Rul til venstre gennem urskiverne til den sidste urskive, "Galaxy Store".
3 Tryk på skiven, og vælg enten "Top-urskiver" eller "Urskiver".
Vælg Top-urskiver
4 Rul gennem de tilgængelige urskiver, og tryk på den, du vil have.
5 Vælg "Installer", og marker afkrydsningsfeltet for at bekræfte.
Sådan installerer du et billede som urskive
1 Tryk og hold fingeren på urskærmen.
2 Rul til venstre gennem urskiverne for at finde "Mit foto+".
3 Tryk på "Tilpas" og tryk på skærmen for at ændre baggrundsbilledet.
Tryk på skærmen for at ændre baggrundsbilledet
4 Tryk på "Tilføj foto", og vælg et foto fra dit galleri.
Tryk på Tilføj foto
5 Tryk på "Ok" for at vælge foto og "Ok" igen.

Bemærk: Tryk på minusikonet for at slette billedet, og så vælg et nyt.

6 Rediger urskiven ved at stryge til venstre for at ændre de forskellige aspekter, og tryk "Ok", når den er klar.
Tryk på Ok