Ser ikke appikonbadges når jeg modtager en besked på min Galaxy S9/S9+?

Appikonbadges kan indstilles til at blive vist på forskellige apps.
Hvis du ikke får notifikationer når du modtager beskeder, kan du indstille dette ved at følge disse simple trin.

1. Åbn ‘Indstillinger’ og vælg ‘Notifikationer’.

1

2. Tænd for knappen: ‘Appikonbadges’.

2

3. Tænd for knapperne på de apps, som du ønsker at få notifikationer fra.

3

4. Når disse er tændt, vælg app- ikonet.

4

5. Tænd for knappen for, at aktiverer ‘Appikonbadges’.

5

6. Gå tilbage og vælg ‘Apps’.

6

7. Tryk på Mere-ikonet øverst til højre og vælg ‘Særlig adgang’.

7

8. Vælg ‘Meddelelsesadgang’.

8
9. Tænd for knappen for at aktivere ‘Samsung Experience-start’.

Send os en E-mail

Vores mål er at besvare e-mails indenfor 3 arbejdsdage