Ser ikke appikonbadges når jeg modtager en besked på min Galaxy S9/S9+?

Appikonbadges kan indstilles til at blive vist på forskellige apps.
Hvis du ikke får notifikationer når du modtager beskeder, kan du indstille dette ved at følge disse simple trin.

1. Åbn ‘Indstillinger’ og vælg ‘Notifikationer’.

1

2. Tænd for knappen: ‘Appikonbadges’.

2

3. Tænd for knapperne på de apps, som du ønsker at få notifikationer fra.

3

4. Når disse er tændt, vælg app- ikonet.

4

5. Tænd for knappen for, at aktiverer ‘Appikonbadges’.

5

6. Gå tilbage og vælg ‘Apps’.

6

7. Tryk på Mere-ikonet øverst til højre og vælg ‘Særlig adgang’.

7

8. Vælg ‘Meddelelsesadgang’.

8
9. Tænd for knappen for at aktivere ‘Samsung Experience-start’.

9

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop