Ser ikke appikonbadges når jeg modtager en besked på min Galaxy S9/S9+?

Appikonbadges kan indstilles til at blive vist på forskellige apps.
Hvis du ikke får notifikationer når du modtager beskeder, kan du indstille dette ved at følge disse simple trin.

1. Åbn ‘Indstillinger’ og vælg ‘Notifikationer’.

1

2. Tænd for knappen: ‘Appikonbadges’.

2

3. Tænd for knapperne på de apps, som du ønsker at få notifikationer fra.

3

4. Når disse er tændt, vælg app- ikonet.

4

5. Tænd for knappen for, at aktiverer ‘Appikonbadges’.

5

6. Gå tilbage og vælg ‘Apps’.

6

7. Tryk på Mere-ikonet øverst til højre og vælg ‘Særlig adgang’.

7

8. Vælg ‘Meddelelsesadgang’.

8
9. Tænd for knappen for at aktivere ‘Samsung Experience-start’.

9

Tak for din feedback

Online
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Der er en række forskellige måder at kontakte os på via chat, e-mail, Facebook Messenger og flere.

LÆS MERE

Ring
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Tal med en af vores dedikerede eksperter.

Har du brug for en reparation?

Uanset om dit produkt er omfattet af garanti eller ej, er vi her for at hjælpe.

FIND ET SUPPORTCENTER