Understøtter Galaxy S9/S9+ Adoptable Storage funktionen?

Galaxy S9 understøtter ikke Adoptable Storage funktionen.

Som ekstern hukommelse kan den nemt fastgøres eller løsnes, fordi den ikke kan garantere systemets stabilitet og beskyttelse af datafiler.

Hovedsageligt anvendes Adoptable Storage bruges til enheder med lav intern hukommelseskapacitet på grund af teknologibegrænsninger eller prisproblemer. Men hvis du vil bruge det som intern hukommelse, skal du formatere et mikro SD-kort og kryptere det.

Hvilke typer ekstern hukommelse understøtter Galaxy S9?

Mikro SD-kort

Således monteres hukommelseskort:

1 Sæt udskubningsstiften i hullet på holderen for at frigøre holderen.Sørg for, at udskubningsstiften er vinkelret i forhold til hullet, ellers kan enheden blive beskadiget.
2 Træk forsigtigt holderen ud af porten til holderen. Når du fjerner holderen fra enheden, deaktiveres mobildataforbindelsen.
3 Placer et hukommelseskort i holder 2, så de guldfarvede kontakter vender nedad.
4 Tryk forsigtigt hukommelseskortet på plads i holderen for at fastgøre det.Hvis kortet ikke er fastgjort korrekt i holderen, kan det falde ud af holderen.
5 Sæt holderen ind i porten til holderen.

NB: Hvis du sætter holderen i enheden, mens holderen er våd, kan enheden tage skade. Sæt holderen korrekt tilbage i porten til holderen for at forhindre væske i at trænge ind i enheden.

USB hukommelse eller Ekstern Harddisk

Sådan forbindes USB hukommelse eller Ekstern Harddisk:

1 Isæt USB adapteren (USB Type-C) til USB multifunktionsstikket og tilslut derefter USB hukommelse/Ekstern Harddisk til en strømkontakt.
2 På App-skærmen vælges Indstillinger, Sky og konti, Smart Switch, Eksternt lager og Back up.
3 Vælg dit indhold og aktivér back up.

NB: Hvis data back up er færdig, kan du kontrollere dataen i Mine Filer, SD-kort, Smart Switch Backup mappe.

NB: For at gendanne backup data; Åbn Apps, Indstillinger, Sky og konti, Smart Switch, Eksternt lager og Gendan. Vælg indholdet og aktivér gendannelsen.

Send os en E-mail

Vi vil svare på din henvendelse indenfor 3 arbejdsdage.