Samsung Flow

SUPPORT for mobiltelefoner

Samsung Flow

Et elegant kunststykke, der giver dig en magisk og harmonisk oplevelse, når din Galaxy TabPro S(PC) forbindes med din Galaxy Smartphone

Du kan nemt låse din PC op ved at berøre din ulåste Galaxy smartphone og skanne dit fingeraftryk. Du kan også nemt aktivere din mobils hotspot for at forbinde din PC og tjekke og svare direkte på dine telefonbeskeder.

Et elegant kunststykke, der giver dig en magisk og harmonisk oplevelse, når din Galaxy TabPro S(PC) forbindes med din Galaxy Smartphone – billede

Process af Samsung Flow

Download Samsung Flow nu!
  • Download for Samsung Flow for Galaxy TabPro S-driver
    Download for Samsung Flow for Galaxy TabPro S-driver – billede
    • Hvis du slettede Samsung Flow-appen fra din Galaxy TabPro S eller formaterede din PC, kan du geninstallere appen fra Windows-butikken.
    • Samsungs systemagent er allerede installeret på enheden, men den kan geninstalleres igennem Samsung-opdateringer, hvis nødvendigt.
  • Download for mobilappen Samsung Flow

Du kan nemt downloade mobilappen ved at berøre bagsiden af din telefon på venstre side af din TabProS-tastaturberøringsplade.

Mobilappen Samsung Flow – billede

Fordel af Samsung Flow

Oplev det harmoniske samspil imellem Galaxy Smartphone og TabPro S (PC) med Samsung Flow.
  • Gør dit PC-login sikkert med Galaxy Smartphones fingeraftrykssensor

Hurtig og sikker indlogning på Galaxy TabPro S (PC) ved hjælp af Galaxy smartphonens fingeraftrykssensor..

Opnå sikkerhed ved PC-login med Galaxy Smartphone-fingeraftrykssensor – billede

* NFC-funktionen skal være aktiveret på begge enheder, for at du kan bruge Samsung Flow.
    * For at bruge fingeraftryk til autentificering skal enhederne parres via Bluetooth, og mindst et fingeraftryk skal være registreret på din smartphone.

• Nem aktivering af din mobils hotspot

Når din Wi-Fi-forbindelse bliver svagere, kan du ændre din mobils hotspot ved et enkelt klik for at holde din PC forbundet.

Aktivér nemt din mobils hotspot – billede
  • Synkroniser beskeder imellem din Galaxy smartphone og TabPro S

Du kan tjekke dine beskeder på din smartphone på TabPro S (PC) og svare på beskederne direkte.

Synkroniseringsbeskeder imellem din Galaxy smartphone og din TabPro S – billede

* Det er ikke sikkert 'Direkte svar' er tilgængelig i alle apps for online kommunikation

• Del dit indhold, når det passer dig

Giver mulighed for at flytte indhold og aktivitet til en anden enhed.

Et billede, der beskriver indhold og aktivitet, som bliver flyttet til en anden enhed.
 Systemkrav for Samsung Flow

Systemkrav for Samsung Flow

Galaxy Tablet (PC)

Galaxy Tablet (PC)

OS

Windows 10 Home / Windows 10 Pro

Minimum RAM

4 GB RAM

Sikkerhedsfunktioner

TPM (Trusted Platform Module)

Understøttede modeller

Galaxy TabPro S

Trådløs forbindelse

Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.1

Galaxy Smartphone

Galaxy Smartphone

OS

Android Marshmallow OS (6.0) og højere

Hardware-krav

Aktiveret berøringsfingeraftrykssensor

Understøttede modeller

Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note5, Galaxy A7 2016, Galaxy A5 2016

Trådløs forbindelse

Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1

Tjenester og funktioner afhænger af enhed og land.

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning