Hvordan ændrer jeg på kanalrækkefølgen på min 2014 TV model?

Først skal du gå ind og aktivere "Rediger Kanal Nummer" ved at gå ind I Menu > Udsendelse > Rediger Kanal Nummer > Aktiver.

Herefter går du ind i Menu > Udsendelse > Rediger Kanal. Her vil du se de kanaler som er indstillet på dit TV.

Vælg den kanal du vil flytte med at markere den og trykke "Enter". Gå herefter over i venstre side af skærmen og tryk på "Skift Nummer".

Vælg nu den plads i kanallisten hvor du vil flytte kanalen hen, og bekræft flytningen ved at trykke "Enter".

Send os en E-mail

Vores mål er at besvare e-mails indenfor 3 arbejdsdage