Hvordan forbinder jeg min HW-J355 Trådløs Soundbar til mit TV?

Hvilket TV kan jeg tilslutte?

Samsung TV'er understøtter SoundConnect-funktionen. (trin nedenfor).

Andre kompatible TV'er, der understøtter Bluetooth-forbindelse (trin nedenfor).

TV'er med audioforbindelse eller optiskforbindelse (se nedenfor).

Tilslutning til et Samsung TV med SoundConnect

Følg nedenstående trin for at tilslutte dit Samsung TV:

1 Tænd for TV og Soundbar.
2 Gå ind i TV-menuindstillingerne, og vælg Lyd > Højttalerindstillinger > Tilføj ny enhed.
3 Tryk på Source-knappen på soundbarens eller fjernbetjeningens toppanel, og vælg TV-tilstand.
4 Du ser en meddelelse på TV'et, som spørger om du vil at tilslutte TV SoundConnect-funktionen. Vælg Ja. Din soundbar opretter nu forbindelse til dit TV.

Bemærk: Hvis afstanden mellem TV'et og soundbaren overstiger 5 m, er forbindelsen måske ikke stabil, og lyden kan hakke.

Tilslutning via Bluetooth

1 Tryk på Source-knappen på hovedenhedens eller fjernbetjeningens toppanel.
2 Vælg BT-tilstand.
3 Du ser "BT Klar" på soundbarens frontskærm.
4 Du skal nu åbne Bluetooth på TV'et eller en anden enhed, som du vil oprette forbindelse til. (Se brugervejledningen eller kundewebstedet for den pågældende enhed for at få oplysninger om, hvordan du bruger Bluetooth på netop denne enhed).

Du ser en liste over scannede enheder.

5 Vælg [Samsung] Soundbar J-Series fra listen. Hvis du bliver bedt om en pinkode, når du tilslutter enheden, skal du indtaste 0000.

Soundbaren skulle nu være tilsluttet.

Hvis der ikke oprettes forbindelse, skal du slette den tidligere [Samsung] Soundbar J-Series fra listen over enheder og få TV'et eller Bluetooth-enheden til at søge efter soundbaren igen.

Soundbaren udfører måske ikke Bluetooth-søgning eller opretter måske ikke forbindelse korrekt, hvis der er et stærkt elektrisk felt omkring soundbaren, eller hvis flere Bluetooth enheder parres med den på samme tid.

Bemærk: Enheder som for eksempel mikrobølgeovne, trådløse LAN-adaptere, lysstofrør og visse gaskomfurer kan bruge samme frekvensområde som Bluetooth-enheden, hvilket kan give elektriske forstyrrelser.

Tilslutning via et lydkabel eller et optisk kabel

Hvis dit TV ikke har Bluetooth eller SoundConnect, har soundbaren en stik til digital optisk indgang og et stik til analog lydindgang, kan du bruge et lydkabel eller et optisk kabel til at oprette forbindelse til dit TV.

Hvordan forbinder jeg min HW-J355 Trådløs Soundbar til mit TV

Send os en E-mail

Vores mål er at besvare e-mails indenfor 3 arbejdsdage