Kanalsøgning 2015 (J-JU-JS-models)

1 Tryk "Menu" og væg "Udsendelse".
Tryk Menu og væg Udsendelse
2 Sæt Antenne til Kabel og vælg "Automatisk søgning" og vælg "Automatisk søgning" en gang til.
3 Indstil søgeværdier, "Antenne" til "Kabel", "Kanaltype" til "Digital & Analog" (eller bare Digital). Hvis du har Yousee eller Stofa, vælg dette i "Operatør valg" og hop til trin 6. Har du anden udbyder vælg "Andre" og sæt herefter "Scannings tilstand" til "Hurtig".
Indstil søgeværdier, Antenne til Kabel, Kanaltype og Operatør valg
4 Vælg "Netværk" og "Vælg at skifte indstill".
Vælg Netværk og Vælg at skifte indstill
5 Sæt "Netværk" til "Manuel" og indtast "Netværks-ID", "Frekvens", "Modulation" og "Symbolfrekvens" for den udbyder de anvender og tryk til sidst på "Luk".
6 Gå ned og tryk på "Søg".
7 Vent til søgningen er færdig.
8 Når søgningen er færdig tryk "Ok" til Luk.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport. Vores mål er at svare på din mail inden for 5 arbejdsdage.

Bemærk venligst at vi ikke registrere serviceanmodninger via mail eller udføre fejlfinding via e-mail. Kontakt os venligst via telefon, hvis du har brug for hjælp til at registrere service eller fejlfinding.

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning