Kanalsøgning 2015 (J-JU-JS-models)

1 Tryk "Menu" og væg "Udsendelse".
Tryk Menu og væg Udsendelse
2 Sæt Antenne til Kabel og vælg "Automatisk søgning" og vælg "Automatisk søgning" en gang til.
3 Indstil søgeværdier, "Antenne" til "Kabel", "Kanaltype" til "Digital & Analog" (eller bare Digital). Hvis du har Yousee eller Stofa, vælg dette i "Operatør valg" og hop til trin 6. Har du anden udbyder vælg "Andre" og sæt herefter "Scannings tilstand" til "Hurtig".
Indstil søgeværdier, Antenne til Kabel, Kanaltype og Operatør valg
4 Vælg "Netværk" og "Vælg at skifte indstill".
Vælg Netværk og Vælg at skifte indstill
5 Sæt "Netværk" til "Manuel" og indtast "Netværks-ID", "Frekvens", "Modulation" og "Symbolfrekvens" for den udbyder de anvender og tryk til sidst på "Luk".
6 Gå ned og tryk på "Søg".
7 Vent til søgningen er færdig.
8 Når søgningen er færdig tryk "Ok" til Luk.