Kanalsøgning 2015 (J-JU-JS-models)

1 Tryk "Menu" og væg "Udsendelse".
Tryk Menu og væg Udsendelse
2 Sæt Antenne til Kabel og vælg "Automatisk søgning" og vælg "Automatisk søgning" en gang til.
3 Indstil søgeværdier, "Antenne" til "Kabel", "Kanaltype" til "Digital & Analog" (eller bare Digital). Hvis du har Yousee eller Stofa, vælg dette i "Operatør valg" og hop til trin 6. Har du anden udbyder vælg "Andre" og sæt herefter "Scannings tilstand" til "Hurtig".
Indstil søgeværdier, Antenne til Kabel, Kanaltype og Operatør valg
4 Vælg "Netværk" og "Vælg at skifte indstill".
Vælg Netværk og Vælg at skifte indstill
5 Sæt "Netværk" til "Manuel" og indtast "Netværks-ID", "Frekvens", "Modulation" og "Symbolfrekvens" for den udbyder de anvender og tryk til sidst på "Luk".
6 Gå ned og tryk på "Søg".
7 Vent til søgningen er færdig.
8 Når søgningen er færdig tryk "Ok" til Luk.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 19.00
Lørdag : 10:00 til 15.00

Send os en E-mail

Vi besvarer dine spørgsmål om vores produkter. Hvis du har brug for hjælp til fejlfinding eller service, bedes du kontakte os pr. Telefon eller chat.

Ring

707 019 70General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

701 404 24Samsung Shop