Kanalsøgning 2015 (J-JU-JS-models)

1 Tryk "Menu" og væg "Udsendelse".
Tryk Menu og væg Udsendelse
2 Sæt Antenne til Kabel og vælg "Automatisk søgning" og vælg "Automatisk søgning" en gang til.
3 Indstil søgeværdier, "Antenne" til "Kabel", "Kanaltype" til "Digital & Analog" (eller bare Digital). Hvis du har Yousee eller Stofa, vælg dette i "Operatør valg" og hop til trin 6. Har du anden udbyder vælg "Andre" og sæt herefter "Scannings tilstand" til "Hurtig".
Indstil søgeværdier, Antenne til Kabel, Kanaltype og Operatør valg
4 Vælg "Netværk" og "Vælg at skifte indstill".
Vælg Netværk og Vælg at skifte indstill
5 Sæt "Netværk" til "Manuel" og indtast "Netværks-ID", "Frekvens", "Modulation" og "Symbolfrekvens" for den udbyder de anvender og tryk til sidst på "Luk".
6 Gå ned og tryk på "Søg".
7 Vent til søgningen er færdig.
8 Når søgningen er færdig tryk "Ok" til Luk.

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Live Chat

Live-Chatten er åben:
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Information

På grund af den nuværende COVID-19-situation, også kendt som Corona-virus, kan der periodisk opleves længere kø tid en normalt på vores telefonlinjer.
Vi kan i øjeblikket ikke garantere at du kan tale med en dansk tekniker, men vores nordiske kollegaer vil kunne hjælpe dig på engelsk.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte medføre, og håber på din forståelse under denne ekstraordinære situation.

Ring

General Support

707 019 70

Vi er her for dig og dine Samsung-produkter.
Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning.

Grundet den nuværende situation omhandlende Covid-19, også kendt som Corona Virus, opfordrer vi alle kunder som har brug for, eller som muligvis kommer til at få brug for service af et Samsung produkt, til at tænke over vigtigheden af at være rask under et teknikerbesøg eller, når man besøger et af vores service centre.
Se mere

Kampagne support

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00