Kanalsøgning ES-Model

1 Tryk på "Menu" knappen og vælg "Kanal".
Tryk på Menu knappen og vælg Kanal
2 Vælg "Automatisk Søgning".
Vælg Automatisk Søgning
3 Tryk "Ok" til "Automatisk søgning" igen.
Tryk Ok til Automatisk søgning igen
4 Tryk "Ok" til "Start".
5 Vælg hvilken Antenne samt Kanaltype der skal bruges og flyt rammen hen på det tilsvarende felt og tryk "Ok" for at få prikken til at lyse grønt.
6 Tryk "Ok" på Næste.
7 Vælg "Andre" under Operatør valg (Stofa og Yousee under Operatør valg bruger andre værdier idag og skal derfor ikke vælges længere).
8 Sæt "Søgetilstand" til "Hurtig".
9 Sæt "Netværk" til "Manuel".
10 Indtast TV udbyderens søgeværdier ved først at Trykke "Ok" på valget for at få Tekstboksen frem og indtast herefter værdien og bekræft ved at afslutte med "Ok".
11 Når alle 4 søgeværdier er indtastet, tryk på "→" og tryk "Ok" på Næste for at starte søgningen.
Når alle 4 søgeværdier er indtastet, tryk på → og tryk Ok på Næste for at starte søgningen