Kanalsøgning F-model

1 Tryk på "Menu" og gå ind i "Udsendelse".
2 Gå ind i "Automatisk søgning".
3 Tryk "Ok" til "Automatisk søgning" igen.
4 Tryk "Ok" til Start.
5 Vælg "Antenne type", f.eks. "Kabel".
Vælg Antenne type, f.eks. Kabel
6 Vælg "Kanaltype" ("Digital&Analog", "Digital", "Analog").
7 Vælg "Operatør" (hvis Yousee Bland Selv eller anden Udbyder en Yousee/Stofa, vælg "Andre").
8 Sæt "Søgetilstand" til "Hurtig".
9 Tryk "Ok" på Netværk og sæt Netværk til "Manuel".
10 Indtast herefter søgeværdierne Netværks-ID, Frekvens, Modulation og Symbolfrekvens og tryk til Sidst "Ok" på Gem.
11 Gå ned på Søg i bunden og tryk "Ok".
Gå ned på Søg i bunden og tryk "OK"
12 Når søgningen er klar, tryk "Ok" på Luk og gå herefter ud af Menuen på "Exit" eller "Menu".

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 08:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Send os en E-mail

Vores mål er at besvare e-mails indenfor 3 arbejdsdage

Ring

707 019 70* General Support

Mandag til fredag : 8-19, lørdag 10-15

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

* B2B support

Mandag til fredag : 8-17

Samsung Shop701 404 24

På nuværende tidspunkt har vi ekstra lang responstid på vores kundesupport.
Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge https://www.samsung.com/dk/offer/ for mere info

* For eventuelle printerrelaterede henvendelser kan du besøge HP website .

Support ansigt til ansigt

Autoriseret servicepartner

Aflevere dit produkt hos det nærmeste servicecenter

Kontakt Os