Kanalsøgning F-model

1 Tryk på "Menu" og gå ind i "Udsendelse".
2 Gå ind i "Automatisk søgning".
3 Tryk "Ok" til "Automatisk søgning" igen.
4 Tryk "Ok" til Start.
5 Vælg "Antenne type", f.eks. "Kabel".
Vælg Antenne type, f.eks. Kabel
6 Vælg "Kanaltype" ("Digital&Analog", "Digital", "Analog").
7 Vælg "Operatør" (hvis Yousee Bland Selv eller anden Udbyder en Yousee/Stofa, vælg "Andre").
8 Sæt "Søgetilstand" til "Hurtig".
9 Tryk "Ok" på Netværk og sæt Netværk til "Manuel".
10 Indtast herefter søgeværdierne Netværks-ID, Frekvens, Modulation og Symbolfrekvens og tryk til Sidst "Ok" på Gem.
11 Gå ned på Søg i bunden og tryk "Ok".
Gå ned på Søg i bunden og tryk "OK"
12 Når søgningen er klar, tryk "Ok" på Luk og gå herefter ud af Menuen på "Exit" eller "Menu".

Tak for din feedback

Kan du ikke finde det du leder efter? Vi er her for at hjælpe.

Online

Facebook Messenger

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Live Chat

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Ring

707 019 70General Support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at bestille service, skal du kunne angive serienummer og modelkode. Uden dette kan vi ikke oprette en serviceanmodning

70140121Kampagne support

Vi er her døgnet rundt for dig og dine Samsung-produkter.

Hvis du har spørgsmål om igangværende kampagner, kan du besøge vores Kampagneside for mere info

B2B support

Mandag til fredag | 08:00-17:00
Frokostpause | 12:00-13:00

Venligst besøg supportsidene rørende virksomhed

701 404 24Samsung Shop

Mandag til Fredag | 07:00-21.00
Lørdag | 08:00-17.00
Søndag | 08:00-17.00

På grund af Black Friday er vores ventetid lidt længere end sædvanligt, men vi tager os af din henvendelse så hurtigt som muligt.