Samsung Electronics Nordic AB (“Samsung”, “me”) tiedämme kuinka tärkeää yksityisyys asiakkaillemme on. Tämän vuoksi tavoitteenamme on kuvata selkeästi se, kuinka keräämme, käytämme, luovutamme, siirrämme ja säilytämme henkilötietojasi.

Tämä tietosuojailmoitus ("Tietosuojailmoitus") soveltuu niiden Samsungin asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn, jotka osallistuvat tarjoukseen, jonka kautta saa alennuskoodin AKG-tuotteiden ostamiseen osoitteessa samsung.com/fi ja joka on voimassa Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 tai Note10+ -tuotteen oston yhteydessä. Tästä eteenpäin edellä mainittuihin viitataan "Kampanjana" sekä "Kampanjatuotteina".

Huomaathan, että tämän Tietosuojailmoituksen lisäksi Kampanjaan sovelletaan verkkokauppamme tietosuojakäytäntöä, jossa kuvaillaan kuinka henkilötietoja käsitellään verkkokaupan kautta tehtyjen tilausten yhteydessä. Verkkokaupan tietosuojakäytäntöä pääsee tarkastelemaan tämän linkin kautta. Verkkokaupan tietosuojakäytäntö on etusijalla tähän Tietosuojailmoitukseen nähden, ellei toisin nimenomaisesti mainita.

Olemme Kampanjaan liittyvien henkilötietojen osalta rekisterinpitäjänä ja käsittelemme henkilötietoja tämän Tietosuojailmoituksen mukaisesti. Huomioithan kuitenkin, että kauppias, jolta Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 tai Note10+ -tuotteesi on ostettu, on itsenäinen rekisterinpitäjä tuotteen ostoon liittyvien henkilötietojen osalta ja että kauppiaan voimassa oleva tietosuojaseloste soveltuu siihen, miten ostoon liittyviä henkilötietojasi käsitellään.

1. MITÄ TIETOJA KÄSITTELEMME

Mikäli ostat Kampanjatuotteen Kampanjan aikana, käsittelemme seuraavia sinua koskevia henkilötietoja:

1) koko nimi;
2) sähköpostiosoite;
3) syntymäpäivä (jos se on rekisteröity Samsung-tilillesi);
4) toimitusosoite;
5) puhelinnumero;
6) meille antamasi Kampanjakoodi;
7) ostamasi laitteen IMEI-numero, joka oikeuttaa sinut osallistumaan Kampanjaan (IMEI-numero on laitteeseen yhdistetty tunnistekoodi matkapuhelimille); ja
8) saatamme tarvittaessa käyttää verkkokaupasta ilmeneviä tietoja (kuten nimeä ja sähköpostiosoitetta) sekä kerätä henkilötietoja kolmansilta osapuolilta käyttääksemme oikeuksiamme ja hallinnoidaksemme Kampanjatuotteiden palautuksia, siten kuin Kampanjan yleisissä ehdoissa on ilmoitettu. Tällainen kolmas osapuoli ja tieto voi olla esimerkiksi kauppias, jolta olet ostanut Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 tai Note10+ -puhelimen sekä vahvistus siitä, oletko mahdollisesti palauttanut tuotteen (tämä selviää tarkastamalla palautetun tuotteen sarjanumero).

Mikäli haluat saada tietoa siitä, kuinka tietojasi (kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, maksutietojasi ja toimitusosoitettasi) käsitellään, pääset tutustumaan verkkokauppamme tietosuojakäytäntöön tämän linkin kautta.

2. KUINKA KÄYTÄMME TIETOJASI

Käsittelemme henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten:

A) Hyödynnämme Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 tai Note10+ -puhelimesi IMEI-numeroa (kohta 7. yllä) tarjotaksemme sinulle pääsyn Kampanjaan. Pääsy Kampanjaan toteutetaan Samsungin jäsensovelluksen välityksellä sekä yhteistyössä yhteistyökumppaniemme ja palveluntarjoajiemme kanssa. Kampanjakoodia (kohta 6. yllä) käsitellään sen seuraamiseksi, mikä IMEI-numero on käytetty Kampanjaan osallistumiseen.

B) Käytämme edellä kohdissa 1–5 esitettyjä tietoja, jotka olet meille Samsung-tilisi kautta ilmoittanut, hallinnoidaksemme Kampanjaa (mukaan lukein mahdolliset Kampanjatuotteiden palautukset), toimittaaksemme Kampanjatuotteet ja mikäli tarpeen, keskustellaksemme kanssasi Kampanjasta.

C) Kohdassa 8. esitettyjä tietoja käytetään omien oikeuksiemme toteuttamiseksi, kuten hakeaksemme tai vaatiaksemme Kampanjatuotteista maksusuoritusta tilanteessa, jossa palauttaisit Samsung Galaxy S10, S10+, Note10 tai Note10+ -puhelimen, jolla olet osallistunut Kampanjaan.

Mikäli päätät rekisteröintiprosessin yhteydessä tilata Samsungilta markkinointimateriaalia, on sen yhteydessä käsiteltäväksi tulevien henkilötietojen käsittely kuvattu siinä tietosuojailmoituksessa, joka markkinointimateriaalin tilauksen yhteydessä ilmoitetaan.

- Samsungin henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus perustuu kohdan A) osalta Kampanjaa koskevan sopimuksen täyttämiseen sinua kohtaan (Kampanjaa koskevat yleiset ehdot); sekä kohtien B) ja C) osalta oikeutettuihin etuihimme, jotka ovat: palveluiden tarjoaminen sekä tarvittaessa Kampanjaan osallistumiseen liittyvän tuen ja neuvonnan antaminen huolehtiaksemme siitä, että Kampanjaan liittyvä asiakaskokemus on mahdollisimman hyvä, ja että mitkä tahansa potentiaaliset ongelmat voidaan ratkaista; ja
- omien oikeuksiemme käyttäminen Kampanjan yleisten ehtojen mukaisesti.

3. TIETOJEN JAKAMINEN

Saatamme jakaa tietosi sisäisesti yrityksemme eri tiimeille, mukaan lukien mutta ei rajoittuen asiakaspalvelu-, laki-, finanssi- ja markkinointitiimille. Saatamme luovuttaa tietojasi myös alla ilmoitetuille tahoille, mutta vain niiltä osin kuin se on välttämätöntä Kampanjaan osallistumisesi kannalta.

Samsungin sidosyhtiöt. Tietojasi voidaan jakaa Samsungin sidosyhtiöiden kanssa niihin tarkoituksiin, jotka tässä Tietosuojailmoituksessa on kuvattu. Termi "sidosyhtiö" viittaa yhtiöihin, jotka liittyvät ja sisältyvät Samsung Electronics Co., Ltd.:iin yhteisen omistuksen tai kontrollin kautta. Sidosyhtiöihin voi kuulua myös muita yhtiöitä, jotka liittyvät tähän yhteisen omistuksen tai kontrollin kautta, kuten Samsung SDS Co., Ltd. Pääasiassa nämä operoivat ja ylläpitävät Samsung Electronics Co., Ltd:n puolesta lukuisia määriä palveluita mukaan lukien, mutta ei rajoittuen: Samsung-tili, Samsung Health, Samsung Pay, Find My Mobile -palvelu, Customisation-palvelu, Galaxy-sovellukset (Ostaja), Samsung Pass, Samsung Cloud, Samsung Themes, Samsung Social, Secure Folder -tallennustila, sähköposti, Samsung Focus, Samsung Friends sekä suojattu Wi-Fi.

Palveluntarjoajat. Saatamme luovuttaa tietojasi tarkoin valituille yhtiöille, jotka tuottavat palveluita meille tai meidän puolestamme, kuten asiakaspalvelukeskukset, markkinointi, asiakastyytyväisyyskyselyjen tuottaminen, laskutus tai niille, jotka lähettävät puolestamme sähköposteja. Näiden yhtiöiden mahdollisuutta käyttää henkilötietojasi muuhun kuin palveluidemme tuottamiseen on rajoitettu sopimuksin.

Muut osapuolet silloin, kun laki vaatii, tai kun meillä on tarve suojata palveluitamme. On mahdollista, että luovutamme tietojasi muille osapuolille seuraavista syistä:

• noudattaaksemme lakeja tai reagoidaksemme pakolliseen oikeusprosessiin (kuten etsintälupa tai muu tuomioistuimen määräys);
• tarkistaaksemme ja varmistaaksemme palveluitamme koskevien toiminta-ohjeiden ja sopimusten noudattamisen; ja
• suojataksemme Samsungin tai tietyn sidosyhtiömme, liikekumppanimme tai asiakkaamme oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.

Muut osapuolet sinun suostumuksellasi tai ohjeistuksellasi. Sen lisäksi mitä luovutuksista lausutaan tässä Tietosuojailmoituksessa, saatamme jakaa sinua koskevia tietoja silloin, kun olet antanut siihen erillisen suostumuksesi tai kun olet jakamista erikseen pyytänyt.

4. KANSAINVÄLISET TIETOJENSIIRROT

Osallistumisesi tähän Kampanjaan tarkoittaa tämän Tietosuojailmoituksen kanssa yhdenmukaisen henkilötietojesi siirron, säilytyksen ja käsittelyn tapahtuvan oman asuinmaasi ulkopuolella, tässä tapauksessa Koreassa. Lisäksi osallistumisesi Kampanjaan saattaa sisältää henkilötietojesi siirtoja, säilytystä ja käsittelyä myös muissa maissa, kuten Euroopan talousalueella ("ETA"), Yhdysvalloissa, Kiinassa, Singaporessa, Vietnamissa, Intiassa, Kanadassa ja Filippiineillä. Huomioithan, että tietosuojasääntely ja muut lait ETA:n ulkopuolisissa maissa, joihin tietojasi saatetaan siirtää, eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin omassa kotimaassasi. Toteutamme kotimaassasi soveltuvia lakeja noudattaen asianmukaiset toimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietosi säilyvät suojattuna myös ETA:n ulkopuolella. Mikäli haluat lisätietoja tai kopion näiden osapuolten välisistä sopimuksista, olethan meihin yhteydessä tukisivustomme kautta.

5. SINUN OIKEUTESI

Sinulla on oikeus pyytää meiltä tarkemmat tiedot siitä, mitä tietoja sinusta keräämme sekä pyytää, että oikaisemme tietojasi koskevat epätarkkuudet. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa tai rajoittaa tietojen käsittelyä, pyytää pääsyä tietoihin sekä pyytää tietojen poistamista tai siirtämistä järjestelmästä toiseen. Tiettyjen maiden lakien mukaan, voimme hylätä sellaiset pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, vaativat suhteettomia teknisiä ponnisteluja, vaarantavat muiden yksityisyyden tai ovat äärimmäisen epäkäytännöllisiä tai joihin liittyen pääsy ei ole muuten lain nojalla vaadittua. Mikäli haluat tehdä pyynnön saadaksesi pääsyn tietoihisi, siirrythän yksityisyyttä koskevalle tukisivustollemme tämän linkin kautta.

Olethan tietoinen, että mikäli pyydät meitä poistamaan henkilötietosi, sinulla ei välttämättä ole enää mahdollisuutta osallistua Kampanjaan kokonaisuudessaan ja että lain edellyttämällä tavalla joitakin yksittäisiä henkilötietoja saattaa silti sisältyä Samsungin rekistereihin ja arkistoihin; Samsung ei kuitenkaan käytä tällaisia tietoja kaupallisissa tarkoituksissa. Sinun tulee ymmärtää, että poistopyynnöstäsi huolimatta Samsung varaa oikeuden säilyttää henkilötietosi, tai oleellisen osan niistä, siten kuin säilytysohjeessamme ja soveltuvissa laeissa tarkemmin kuvataan siinä tilanteessa, että Samsung keskeyttää, rajoittaa tai estää pääsysi palveluihin yleisiä ehtoja loukkaavan toiminnan johdosta, mikäli tällainen on tarpeen Samsungin tai sen omistajien, sidosyhtiöiden, liikekumppaneiden, työntekijöiden tai asiakkaiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi.

6. TIETOJEN SÄILYTYS

Sinua koskevat Kampanjaan osallistumista varten käsitellyt henkilötiedot poistetaan viimeistään kahden (2) vuoden päästä siitä, kun Kampanja on päättynyt. Kampanjakoodit poistetaan 30.3.2022. Tämä tarkoittaa, että henkilötietosi tullaan tuhoamaan tai poistamaan järjestelmästämme, kun niitä ei enää tarvita. Huomioithan kuitenkin, että tämä ei koske henkilötietoja, jotka voidaan säilyttää alla kuvattuja tarkoituksia varten.

Toteutamme asianmukaiset toimenpiteet varmistaaksemme, että käsittelemme ja säilytämme sinua koskevia tietoja:

1. vähintään sen ajan, jonka tarvitsemme täyttääksemme Kampanjaa koskevat velvollisuutemme sinua kohtaan;
2. siten kuin laki, sopimus tai lakisääteinen velvollisuutemme edellyttää;
3. vain sen aikaa kuin on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joiden vuoksi tietoja kerättiin tai käsitellään, tai pidempään, mikäli sopimus, sovellettava laki, tilastolliset tarkoitukset tai asianmukaiset suojatoimet vaativat; tai
4. niin kauan kuin on meille tarpeen toteuttaaksemme yleisten ehtojen mukaiset oikeutemme.

7. OLE MEIHIN YHTEYDESSÄ

Mikäli sinulla on mitä tahansa tarkempia kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen dataprotection.sena@samsung.com tai Samsungin Euroopan tietosuojavastaavaan osoitteessa:

European Data Protection Officer
Samsung Electronics (UK) Limited
Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS

Jos haluat olla meihin yhteydessä toteuttaaksesi oikeutesi, siirrythän yksityisyyttä koskevalle tukisivustollemme.

Voit myös jättää valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle, jos uskot, että loukkaamme henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä voimassaolevia lakeja. Kaikkien EU:n alueella toimivien tietosuojavastaavien yhteystiedot ovat löydettävissä tämän linkin takaa.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot ovat:

Tietosuojavaltuutetun toimisto
PL 800 (käyntiosoite Ratapihantie 9)
00520 Helsinki
Puhelinnumero: 029 56 66700
Sähköposti: tietosuoja@om.fi