Aiemman laitteen käynnistin uudelleen ottamalla takasuojan pois ja irroitin akun.

Jos laite jumiutuu, sinun on ehkä suljettava sovellukset tai sammutettava laite ja käynnistettävä se uudelleen. Jos laite
jumiutuu, pidä virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta samaan aikaan painettuna yli
7 sekunnin ajan laitteen käynnistämiseksi uudelleen.

Jos laite jumiutuu uudelleenkäynnistämisenkin jälkeen aika ajoin tai ei vastaa,
voit yrittää korjata tilanteen eri tavoin:

Optimoi laitteen suorituskyky ja tee haittaohjelmatarkistus Galaxy Note8:n Laitten ylläpito (Device maintenance) -valikon kautta. (SMART Manager ei välttämättä ole saatavana alueesta tai palveluntarjoajasta riippuen)
Lisää muistia
Hae ohjelmistopäivityksiä laitteellesi
Tarkista laitteesi ”vikasietotilassa”
Palauta laitteen tehdasasetukset. Ennen tehdasasetusten palautusta varmuuskopioi kaikki laitteeseen tallennetut tärkeät tiedot.

Jos ongelma ei siltikään korjaannu, ota yhteyttä Samsung-huoltoliikkeeseen.

l5

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-19.00
Lauantaisin : 10.00-15.00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop