Aiemman laitteen käynnistin uudelleen ottamalla takasuojan pois ja irroitin akun.

Jos laite jumiutuu, sinun on ehkä suljettava sovellukset tai sammutettava laite ja käynnistettävä se uudelleen. Jos laite
jumiutuu, pidä virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta samaan aikaan painettuna yli
7 sekunnin ajan laitteen käynnistämiseksi uudelleen.

Jos laite jumiutuu uudelleenkäynnistämisenkin jälkeen aika ajoin tai ei vastaa,
voit yrittää korjata tilanteen eri tavoin:

Optimoi laitteen suorituskyky ja tee haittaohjelmatarkistus Galaxy Note8:n Laitten ylläpito (Device maintenance) -valikon kautta. (SMART Manager ei välttämättä ole saatavana alueesta tai palveluntarjoajasta riippuen)
Lisää muistia
Hae ohjelmistopäivityksiä laitteellesi
Tarkista laitteesi ”vikasietotilassa”
Palauta laitteen tehdasasetukset. Ennen tehdasasetusten palautusta varmuuskopioi kaikki laitteeseen tallennetut tärkeät tiedot.

Jos ongelma ei siltikään korjaannu, ota yhteyttä Samsung-huoltoliikkeeseen.

l5

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Pyrimme vastaamaan viesteihin 3 työpäivän kuluessa

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.