Aiemman laitteen käynnistin uudelleen ottamalla takasuojan pois ja irroitin akun.

Jos laite jumiutuu, sinun on ehkä suljettava sovellukset tai sammutettava laite ja käynnistettävä se uudelleen. Jos laite
jumiutuu, pidä virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta samaan aikaan painettuna yli
7 sekunnin ajan laitteen käynnistämiseksi uudelleen.

Jos laite jumiutuu uudelleenkäynnistämisenkin jälkeen aika ajoin tai ei vastaa,
voit yrittää korjata tilanteen eri tavoin:

Optimoi laitteen suorituskyky ja tee haittaohjelmatarkistus Galaxy Note8:n Laitten ylläpito (Device maintenance) -valikon kautta. (SMART Manager ei välttämättä ole saatavana alueesta tai palveluntarjoajasta riippuen)
Lisää muistia
Hae ohjelmistopäivityksiä laitteellesi
Tarkista laitteesi ”vikasietotilassa”
Palauta laitteen tehdasasetukset. Ennen tehdasasetusten palautusta varmuuskopioi kaikki laitteeseen tallennetut tärkeät tiedot.

Jos ongelma ei siltikään korjaannu, ota yhteyttä Samsung-huoltoliikkeeseen.

l5

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.