Akun virrankulutuksen minimoiminen

Uusien ohjelmistojen saatavuuspäivämäärät saattavat vaihdella maan ja palveluntarjoajan mukaan.

Tässä tilassa voit pidentää akun virran riittävyyttä käyttämällä tiettyjä rajoituksia ja rajoittamalla tiettyjä toimintoja.

1 Avaa ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä alas.
2 Napauta "Virtatila".
Napauta Virtatila
3 Napauta "Käytä", jos haluat:
  • Pienentää näytön resoluutiota ja vähentää kirkkautta.
  • Estää taustasovelluksia käyttämästä WiFiä tai mobiilidataa.
  • Ottaa Always On Display -toiminnon pois käytöstä.
  • Rajoittaa suorittimen nopeutta.
Valitse Käytä

Tai voit luoda muokatun virransäästötilan:

1 Poista napauttamalla valinta tiloista, jotka haluat pitää ennallaan ja napauta nuolta niiden tilojen oikealta puolelta, joiden asetuksia haluat muuttaa.
Poista valinta tiloista, jotka haluat pitää ennallaan
2 Tallenna muutokset napauttamalla "Käytä".

Tässä tilassa voit pidentää akun virran riittävyyttä mahdollisimman paljon käyttämällä tiettyjä rajoituksia ja rajoittamalla tiettyjä toimintoja.

1 Avaa ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä alas.
2 Pidä painettuna "Virtatila".
Pidä painettuna Virtatila
3 Valitse "Maksimivirransäästö".
Valitse Maksimivirransäästö
4 Valitse "Käytä".
Valitse Käytä

Pääset tälle näytölle myös seuraavasti:

1 Avaa "Asetukset" ja valitse "Laitteen ylläpito".
2 Napauta "Akku" ja sitten "Virtatila".
Napauta Virtatila
3 Valitse "Maksimivirransäästö".
Valitse Maksimivirransäästö

Tämä tila:

• Pienentää näytön resoluutiota ja vähentää kirkkautta.
  • Poistaa käytöstä tietyt toiminnot (AOD) ja sovellukset.
  • Rajoittaa suorittimen nopeutta.
  • Rajoittaa taustadataa.
  • Käyttää Yöteemaa.

Huomaathan: Virransäästön maksimitaso muuttaa puhelimen näyttöä akun virrankulutuksen vähentämiseksi.

Huomaathan: Tämä ominaisuus on käytettävissä kaikissa S10-malleissa.

Aseta virtatila automaattisesti käyttötottumustesi mukaan virran säästämiseksi, kun sitä ei tarvita. Tämä tila ei muuta näytön resoluutiota.

1 Avaa ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä alas.
2 Pidä painettuna "Virtatila".
Pidä painettuna Virtatila
3 Ota toiminto käyttöön vetämällä "Mukautuva virransäästö" -valitsin oikealle.
Ota käyttöön vetämällä Mukautettu virransäästö -valitsin oikealle

Huomaathan: Tämä tila ei pienennä näytön resoluutiota.