Always On Display -ominaisuuden asettaminen

Always On Display voidaan näyttää eri tavoin. Voit valita alla olevista vaihtoehdoista.

Huomaathan: Always On Display ei ole asetettu vakionäytöksi oletuksena joissakin malleissa, joissa on Android-ohjelmistoversio 9.0. Oletusasetuksesi edellyttää "Näytä napauttamalla" tämän näyttämiseksi muutaman sekunnin ajan.

Tænd for Always On Display

Ota käyttöön Always On DisplayNapsauta Laajentaaksesi
1 Avaa "Asetukset".
2 Napauta "Lukitusnäyttö".
3 Napauta "Always On Display".
4 Ota toiminto käyttöön vetämällä "Always On Display" -valitsin oikealle.
Ota käyttöön siirtämällä Always On Display -valitsinta
5 Vieritä alas ja napauta "Näyttötila".
Napauta Näyttötila
6 Valitse haluamasi näyttötila:
  • Näytä napauttamalla: AOD näkyy muutaman sekunnin ajan ennen näytön napauttamista.
  • Näytä aina: AOD näkyy jatkuvasti.
  • Näytä aikataulun mukaan: AOD näkyy asettaminasi aikoina. Muokkaa aloitus- ja lopetusaikaa napauttamalla "Aseta aikataulu".
Valitse haluamasi näyttötila
7 Tallenna muutokset napauttamalla nuolta takaisin.

Huomaathan: Jos olet ottanut käyttöön keskitason tai maksimitason virransäästötilan, Always On Display ei ole käytettävissä. Sinun on poistettava virransäästötila käytöstä käyttääksesi Always On Display -ominaisuutta.

Always On Display -ominaisuuden tyylin muuttaminenNapsauta Laajentaaksesi

Muuta AOD:n kellon tyyliä seuraavasti:

1 Avaa "Asetukset".
2 Napauta "Lukitusnäyttö".
3 Napauta "Kellotyyli".
4 Valitse "Always On Display".
5 Valitse haluamasi kellon "Tyyppi" tyylivalikoimasta ja muotoiluasetelmista. Voit ladata myös omia kuviasi tai GIF-animaatioita.
Valitse haluamasi kellon tyyppi
6 Valitse haluamasi kellon väri napauttamalla "Väri".
Valitse kellon väri napauttamalla väri
7 Tallenna muutokset napauttamalla "Valmis".

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.