Always On Display -ominaisuuden asettaminen

Always On Display voidaan näyttää eri tavoin. Voit valita alla olevista vaihtoehdoista.

Huomaathan: Always On Display ei ole asetettu vakionäytöksi oletuksena joissakin malleissa, joissa on Android-ohjelmistoversio 9.0. Oletusasetuksesi edellyttää "Näytä napauttamalla" tämän näyttämiseksi muutaman sekunnin ajan.

Ota käyttöön Always On Display
1 Avaa "Asetukset".
2 Napauta "Lukitusnäyttö".
3 Napauta "Always On Display".
4 Ota toiminto käyttöön vetämällä "Always On Display" -valitsin oikealle.
Ota käyttöön siirtämällä Always On Display -valitsinta
5 Vieritä alas ja napauta "Näyttötila".
Napauta Näyttötila
6 Valitse haluamasi näyttötila:

• Näytä napauttamalla: AOD näkyy muutaman sekunnin ajan ennen näytön napauttamista.
  • Näytä aina: AOD näkyy jatkuvasti.
  • Näytä aikataulun mukaan: AOD näkyy asettaminasi aikoina. Muokkaa aloitus- ja lopetusaikaa napauttamalla "Aseta aikataulu".
Valitse haluamasi näyttötila
7 Tallenna muutokset napauttamalla nuolta takaisin.

Huomaathan: Jos olet ottanut käyttöön keskitason tai maksimitason virransäästötilan, Always On Display ei ole käytettävissä. Sinun on poistettava virransäästötila käytöstä käyttääksesi Always On Display -ominaisuutta.

Always On Display -ominaisuuden tyylin muuttaminen

Muuta AOD:n kellon tyyliä seuraavasti:

1 Avaa "Asetukset".
2 Napauta "Lukitusnäyttö".
3 Napauta "Kellotyyli".
4 Valitse "Always On Display".
5 Valitse haluamasi kellon "Tyyppi" tyylivalikoimasta ja muotoiluasetelmista. Voit ladata myös omia kuviasi tai GIF-animaatioita.
Valitse haluamasi kellon tyyppi
6 Valitse haluamasi kellon väri napauttamalla "Väri".
Valitse kellon väri napauttamalla väri
7 Tallenna muutokset napauttamalla "Valmis".