AR-emojien käyttäminen Galaxy S10 -puhelimissa

Jos lähetät jatkuvasti selfieitä ja emojeita kavereillesi ja perheellesi, tulet rakastamaan S10-puhelimia. Niissä on plajon uusia muokkaustoimintoja, joilla teet emojeista paljon luonnollisempia.

AR Emoji GIF tanssiva mies
1 Avaa kamera.
2 Napauta "AR Emoji" näytön yläreunasta.
3 Napauta "Luo oma emoji".
4 Seuraa näytön ohjeita ja ota selfie, kun olet valmis.
5

Valitse yksi kuvakkeista – nainen, mies, tyttö tai poika – ja napauta "Seuraava".

6 Aloita muokkaaminen:
  • Profiili: Anna emojillesi nimi.
  • Ulkonäkö: Tässä voit muokata ihon väriä, hiuksia, karvoitusta, kasvoja, silmiä, kulmakarvoja, nenää, suuta ja korvia.
  • Vaatteet: Tässä voit valita vaatteesi ja kenkäsi sekä ostaa lisää asuja Galaxyn sovelluskaupasta.
  • Asusteet: Tässä voit valita päähineet, lasit, korvakorut tai ostaa lisää asusteita Galaxyn sovelluskaupasta.
7 Valitse "Seuraava" ja "Valmis", kun olet muokannut emojisi.
8 Emojisi löytyy nyt kohdasta "AR Emojit".

Huippuvinkki: Kokeile vaihtaa kuvaustilaa ja leiki uusilla näyttöominaisuuksilla kuten naamio, kehon seuranta ja liikkuva hahmo.

AR Emoji GIF-kuvat viestisovelluksessa
1 Avaa "Viestit"-sovellus ja luo uusi viesti.
2 Napauta syötä viesti -kenttää ja näppäimistön tullessa näkyviin napauta "Tarrat". Tästä voit nähdä oman emojisi tarrat ja kuvat.
3 Valitse haluamasi emoji ja lähetä se kavereillesi napauttamalla "Lähetä".

Poista emoji seuraavasti.

1 Avaa kamera ja napauta "AR Emoji" näytön yläreunassa.
2

Pidä painettuna poistettava emoji ja napauta poistokuvaketta.

3 Vahvista valitsemasi emojin poistaminen napauttamalla "Poista".