Asensin s6:een marshmallowin. Puhelimeni on hidas ja akku kuluu nopeasti. Mitä voin tehdä?

Suosittelemme aina ohjelmistopäivityksen jälkeen tekemään puhelimelle tehdasasetusten palautuksen, varsinkin jos koet ongelmia asennuksen jälkeen. Päivityksen yhteydessä puhelimeen on voinut jäädä tiedostoja vanhemmasta ohjelmistoversiosta. Tämä voi aiheuttaa ns.ohjelmistojumituksia uudessa käyttöjärjestelmässä kuten esimerkiksi puhelimen hitautta tai suurempaa akun kulutusta.

Tehdasasetusten palautus tyhjentää puhelimen muistin kokonaan, eli ennen sitä on hyvä muistaa ottaa varmuuskopio puhelimesta. Voit ottaa varmuuskopion Smart Switch ohjelmalla. Voit tästä linkistä ladata Smart Switchin:

Windows.
Mac.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.