Galaxy Buds ei toimi virransäästötilassa

Olet ehkä huomannut, että siirtyessäsi virransäästötilaan Galaxy S10 -puhelimessasi Galaxy Buds -toiminnon äänet häviävät. Näin tapahtuu, jos musiikki- tai äänisovellus on asetettu "Lepotilaan". Lepotilassa oleva sovellus lakkaa toimimasta, kun taustadatan käyttöä rajoitetaan missä tahansa virransäästötilassa.

Voit poistaa musiikki- ja äänisovellukset lepotilaluettelosta seuraavasti:

1 Avaa "Asetukset" ja napauta "Laitteen ylläpito".
Napauta Laitteen ylläpito
2 Valitse "Akku".
Valitse Akku
3 Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta ja valitse "Asetukset".
Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta ja valitse Asetukset
4 Valitse "Lepotilassa olevat sovellukset".
Valitse Lepotilassa olevat sovellukset
5 Napauta roskakorin kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
Napauta roskakorin kuvaketta
6 Valitse sovellukset, jotka haluat poistaa "Lepotilassa olevista sovelluksista".

Poistamasi sovellukset eivät lakkaa toimimasta ottaessasi käyttöön virransäästötilan.

7 Napauta "Poista".
Valitse poistettavat sovellukset

Voit myös lisätä luetteloon sovelluksia, jotka haluat sulkea ottaessasi käyttöön virransäästötilan, napauttamalla "Lisää" ja valitsemalla sovellukset, jotka haluat lisätä luetteloon. Valittuasi haluamasi sovellukset, napauta "Lisää" tallentaaksesi ne luetteloon.

Napauta Lisää ja valitse luetteloon lisättävät sovellukset

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Facebook Messenger

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Live Chat

Live chat on avoinna
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Tiedotus

Vallitsevan COVID-19-tilanteen vuoksi, joka tunnetaan myös nimellä Corona-virus, puhelinlinjallamme voi olla ajoittain pidempi jonotusaika kuin normaalisti.
Emme tällä hetkellä voi taata, että puhut suomalaisen asiakaspalvelijan kanssa, mutta pohjoismaiset kollegamme voivat auttaa sinua englanniksi.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja toivomme ymmärrystäsi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Soita

Yleinen Tuki

0306227515

Olemme täällä sinua ja sinun Samsung-laitteitasi varten
Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä.

Johtuen vallitsevasta tilanteesta Covid-19 eli koronaviruksen suhteen, haluamme muistuttaa asiakkaitamme joille on avattu tai ollaan mahdollisesti avaamassa huolto, että tarkkailette omaa terveydentilaanne teknikon käyntiä varten sekä käydessänne valtuutetussa huoltopisteessämme.
Lue lisää

Kampanjatuki

0306227512

Ma-pe | 07:00–21:00
La | 08:00–17:00
Su | 08:00–17:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.