Kosketuskomentojen määrittäminen Galaxy Buds Live -kuulokkeissa

Ikoninen ja ergonominen muotoilu, korviin sopiva muoto päästää läpi ympäristön olennaiset äänet ja kaiutin tarjoaa entistäkin paremmin optimoidun kokemuksen. Voit myös pysyä yhteydessä vaikka vaihtaisit podcastin tai äänikirjan kuuntelemisesta videokeskusteluun kaverin kanssa. Tutustutaanpa nyt tarkemmin siihen, miten kosketuskomentoja voidaan määrittää, sekä siihen, millaisia laitteen toimintahäiriöitä kosketusominaisuuden syöttäminen voi joskus aiheuttaa.

Varmista, että laitteesi ohjelmisto ja aiheeseen liittyvät sovellukset ovat ajan tasalla, ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia ja ratkaisuja. Mobiililaitteesi ohjelmisto voidaan päivittää alla kuvatulla tavalla.

Vaihe 1. Siirry kohtaan Asetukset Ohjelmistopäivitys.
Vaihe 2. Napauta kohtaa Lataa ja asenna
Vaihe 3. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Kuulokkeen käyttäminen kosketuksen avulla

Kosketa kuuloketta toistaaksesi musiikkia tai keskeyttääksesi sen tai vastataksesi puheluihin tai hylätäksesi niitä. Voit myös määrittää kuulokkeiden koskettamiselle muita tehtäviä.

Kosketusalue
  • Yksi kosketus: Napauta kosketusaluetta toistaaksesi kappaleen tai keskeyttääksesi toiston.
  • Kaksi kosketusta: Napauta kosketusaluetta kaksi kertaa siirtyäksesi seuraavaan kappaleeseen, vastataksesi puheluun tai lopettaaksesi puhelun.
  • Kolme kosketusta: Napauta kosketusaluetta kolme kertaa siirtyäksesi edelliseen kappaleeseen.
  • Pitkä kosketus: Aktivoi esiasetettu ominaisuus tai hylkää puhelu.
pitkän kosketuksen ominaisuus

Huomaa:

• Älä paina kuulokkeita liian voimakkaasti sormillasi, jotta korvasi eivät vaurioidu.
  • Älä kosketa kuulokkeita millään terävällä, jotta kosketusalueet eivät vaurioidu.

Voit valita molemmille kuulokkeille oman esiasetetun ominaisuuden pitkälle kosketukselle, jotta voit aktivoida ominaisuuksia nopeasti ja kätevästi.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus mobiililaitteessasi.
Vaihe 2. Napauta Kosketustoiminnot.
Vaihe 3. Napauta Vasen tai Oikea kohdassa Kosketa ja pidä painettuna.
Vaihe 4. Valitse ominaisuus, jota haluat käyttää esiasetettuna pitkän kosketuksen ominaisuutena.

kosketusesimerkki

Huomaa:

• jos valitset äänenvoimakkuuden säädön yhden puolen esiasetetuksi pitkän kosketuksen ominaisuudeksi, toisen puolen esiasetettu pitkän kosketuksen ominaisuus muuttuu myös automaattisesti säätöominaisuudeksi.
  • Kun äänenvoimakkuuden säätöominaisuus on jo valittu ja yrität vaihtaa toisen puolen kosketusominaisuutta, toisen puolen kosketusominaisuus asetetaan automaattisesti aktiivisen kohinanpoiston aktivoinniksi.
  • Jos kuulokkeet eivät muodosta yhteyttä mobiililaitteeseen, yhteyden ponnahdusikkuna ei tule näkyviin tai mobiililaitteesi ei löydä kuulokkeita, pidä pohjassa molempien kuulokkeiden kosketuspintoja, kun käytät niitä. Se siirtää ne manuaaliseen Bluetoothin yhdistämistilaan. Kuulet äänen, kun ne siirtyvät Bluetoothin yhdistämistilaan. Et voi kuitenkaan käyttää tätä yhdistämistapaa, jos toistat musiikkia ja olet asettanut äänenvoimakkuuden säädön pitkän kosketuksen ominaisuudeksi.

Voit estää vahingossa tapahtuvat toiminnot lukitsemalla kuulokkeiden kosketusominaisuudet.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus mobiililaitteessasi.
Vaihe 2. Napauta Kosketustoiminnot.
Vaihe 3. Napauta Estä kosketukset -kytkintä ja aktivoi se.

Hyödyllisiä vinkkejä laitteen mahdollisten kosketusominaisuuden häiriötapahtumien ratkaisemiseksi

• Tarkista kuulokkeen kosketusalue ja käytä sitä oikein.
  • Kuulokkeet voidaan käynnistää uudelleen, jos ne eivät toimi oikein. Voit käynnistää kuulokkeet uudelleen asettamalla ne omiin kohtiinsa latauskotelossa, antamalla niiden olla kotelossa vähintään seitsemän sekunnin ajan ja sitten poistamalla ne.
  • Varmista, että mobiililaitteeseen on asennettu Galaxy Wearable -sovellus ja sekä mobiililaitteen ohjelmisto että Galaxy Buds Live -ohjelmisto on päivitetty uusimpaan versioonsa. Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi suosittelemme päivittämään kaikki ohjelmistot, Galaxy Wearable -sovelluksen mukaan lukien, uusimpaan versioonsa.

Huomaa: Jos latauskotelon akun varaus on matala, yhdistä latauskotelo ensin laturiin.

Jos Samsung-puhelin tai tablet- tai Wearable-laite toimii tavallisesta poikkeavalla tavalla, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksen kautta.

Näin voimme tutustua ongelmaan perusteellisemmin. Tiedot lähetetään nimettöminä ja säilytetään vain tutkimuksen keston ajan.

Huomaa: Laitteen näyttökuvat ja valikko voivat vaihdella laitteen mallista ja ohjelmiston versiosta riippuen.