Jokin sovelluksistani ei toimi, ”Sovellus on pysäytetty”. Mitä voin tehdä?

Jos saat otsikon mukaisen virheilmoituksen, voi vika olla itse sovelluksessa, jolloin sovellus tulee käynnistää uudelleen. Seuraa seuraavia ohjeita tyhjentääksesi sovelluksen välimuistin. (Tämä ei poista henkilökohtaisia tietoja sovelluksesta).

1 Näpäytä "Sovellukset" ja mene kohtaan "Asetukset".
2 Kosketa kohtaa "Sovellukset".
3 Rullaa alas virheviestiä lähettävään sovellukseen.
4 Näpäytä kohtaa "Tallennustila".
5 Valitse "Tyhjennä välimuisti".

Tämän jälkeen käynnistä laite uudestaan. Jos vika jatkuu, ole suoraan yhteydessä sovelluksen kehittäjään.

Kiitos palautteestasi

Online

Meihin voi ottaa yhteyttä monella tavalla live-keskustelun avulla, sähköpostitse, Facebook Messengerissa jne.

LISÄTIETOJA

Soita

Keskustele nimetyn asiantuntijatiimimme edustajan kanssa.

Tarvitsetko korjausta?

Olipa tuotteesi takuun piirissä tai ei, me olemme valmiita auttamaan.

LÖYDÄ TUKIKESKUS