Jokin sovelluksistani ei toimi, ”Sovellus on pysäytetty”. Mitä voin tehdä?

Jokin sovelluksistani ei toimi, ”Sovellus on pysäytetty”. Mitä voin tehdä?

Jos saat otsikon mukaisen virheilmoituksen, voi vika olla itse sovelluksessa, jolloin sovellus tulee käynnistää uudelleen. Seuraa seuraavia ohjeita tyhjentääksesi sovelluksen välimuistin. (Tämä ei poista henkilökohtaisia tietoja sovelluksesta).

1 Näpäytä "Sovellukset" ja mene kohtaan "Asetukset".
2 Kosketa kohtaa "Sovellukset".
3 Rullaa alas virheviestiä lähettävään sovellukseen.
4 Näpäytä kohtaa "Tallennustila".
5 Valitse "Tyhjennä välimuisti".

Tämän jälkeen käynnistä laite uudestaan. Jos vika jatkuu, ole suoraan yhteydessä sovelluksen kehittäjään.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Tulemme vastaamaan teidän sähköpostiin kolmen päivän sisällä

Soita

General Support0306227515