Kosketusnäyttö vastaa hitaasti tai virheellisesti. Onko laitteeni viallinen?

Jos kiinnität näyttösuojuksen tai lisävarusteen kosketusnäyttöön, kosketusnäyttö ei välttämättä toimi oikein.
Tarkista myös seuraavat asiat.
• Jos käytät käsineitä, jos kätesi eivät ole puhtaita kosketusnäyttöön koskiessasi tai jos napautat näyttöä terävällä esineellä tai
sormenpäillä, kosketusnäyttö voi toimia virheellisesti.
• Kosketusnäyttö voi toimia virheellisesti kosteissa olosuhteissa tai vedelle altistumisen jälkeen.
• Käynnistä laite uudelleen väliaikaisten ohjelmistovirheiden poistamiseksi.
• Varmista, että laitteesi ohjelmisto on päivitetty uusimpaan versioon.
• Jos kosketusnäyttö on naarmuuntunut tai vaurioitunut, käy Samsung-huoltoliikkeessä.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Tulemme vastaamaan teidän sähköpostiin kolmen päivän sisällä