Kuinka lisään GIF- kuvan Always On Display- näyttöön S9-S9+- puhelimella?

AOD ominaisuus antaa mahdollisuuden käyttää näyttöä vaikka laite on lepotilassa
S9/S9+ puhelimella saat asetettua GIF- kuvan tai animoidun kuvan galleriasta AOD- näytölle:

h

1. Avaa ‘Asetukset’ ja valitse ‘Lukitusnäyttö ja suojaus’.

2. Aktivoi Always On display- kytkin

h

3. Valitse ‘Kello ja FaceWidgets’
4. Valitse ‘Kellon tyyli’.

h

5. Valitse animoitu AOD.
6. Jos haluat käyttää esiasennettuja GIF- kuvaa, näpäytä ‘Lisää GIF’.

h

7. Jos haluat käyttää GIF- kuvaa joka on jo galleriassa, näpäytä +.
8. Valitse GIF galleriasta

h

9. Näpäytä “Valmis”

h

h

Huomaa: Jos GIF- kuvan kesto on alle 5 sekuntia, toistetaan se kahdesti automaattisesti.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-19.00
Lauantaisin : 10.00-15.00

Lähetä Meille Sähköpostia

Vastaamme tuotteisiin liittyviin kysymyksiisi esim.

Jos tarvitset apua vianmäärityksessä tai huollossa niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimen tai chatin välityksellä.

Soita

0306227515General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

Vieraile tukisivulla yrityksille

0800773177Samsung Shop