Kuinka lisään GIF- kuvan Always On Display- näyttöön S9-S9+- puhelimella?

AOD ominaisuus antaa mahdollisuuden käyttää näyttöä vaikka laite on lepotilassa
S9/S9+ puhelimella saat asetettua GIF- kuvan tai animoidun kuvan galleriasta AOD- näytölle:

h

1. Avaa ‘Asetukset’ ja valitse ‘Lukitusnäyttö ja suojaus’.

2. Aktivoi Always On display- kytkin

h

3. Valitse ‘Kello ja FaceWidgets’
4. Valitse ‘Kellon tyyli’.

h

5. Valitse animoitu AOD.
6. Jos haluat käyttää esiasennettuja GIF- kuvaa, näpäytä ‘Lisää GIF’.

h

7. Jos haluat käyttää GIF- kuvaa joka on jo galleriassa, näpäytä +.
8. Valitse GIF galleriasta

h

9. Näpäytä “Valmis”

h

h

Huomaa: Jos GIF- kuvan kesto on alle 5 sekuntia, toistetaan se kahdesti automaattisesti.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Lähetä Meille Sähköpostia

Pyrimme vastaamaan viesteihin 3 työpäivän kuluessa

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Tällä hetkellä meillä on erityisen pitkä jono asiakaspalvelussamme.
Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.