Mikä on Dual Capture-toiminto ja miten se toimii Galaxy S9+:llani?

Dual capture-toiminto sallii sinun ottaa reaaliaikaista tarkennuskuvaa, jossa kohde näkyy zoomattona ja valokuva laajakulmaisena. Kun otat Live Focus-kuvia (kaukokameralla), ottaa pääkamera myös samanaikaisesti kuvia.

1 Kaukokamera: käyttäjä voi ottaa kohteisiin kohdistuneita tarkentamattomia valokuvia (muotokuva).
2 Pääkamera: käyttäjä voi ottaa kuvia, joissa tausta näkyy myös (muotokuva + taustakuva).

Huomaa: Tämä toiminto on vain Galaxy S9+:ssa.

Kuvien ottaminen Dual capture-toimintoa käyttäen?

1 Avaa kamera.
2 Klikkaa reaaliaikainen tarkennus-kuvaketta.
3 Varmista, että Dual capture- toiminto on aktivoituneena. Sekä reaaliaikainen tarkennus että tavallinen kuva tulevat olemaan tallennetut.
Varmista, että Dual capture- toiminto on aktivoituneena
4 Klikkaa ”Kamera-ikonia” ottaaksesi kuvan.

Huomaa: Tämä toiminto on saatavilla vain reaaliaikaisessa tarkennustoiminnossa ja käyttäjä ei voi tarkistaa pääkameran esikatselukuvaa Dualia käyttäessään.

Katsele Dual-capture-toiminnolla kuvattuja kuvia

1 Valitse kuva, joka on otettu ”Dual capture-toimintoa” käyttäen.
2 Klikkaa ”Wide Angle”-kohtaa näytön yläreunasta katselleksesi kuvaa laajakulmaisessa taustalla.
3 Palataksesi kuvaan, jossa kohde on subjektissa, valitse ”Close up”.
4 Tallentaaksesi kuvan toisenlaisena tiedostona, klikkaa ”More icon” ja klikkaa ”Tallenna uutena tiedostona”.

Kiitos palautteestasi

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.